in

Cadeau voor 21 jarige

Voordat je het weet is je zus, vriendin, nicht of kleindochter alweer 21 jaar! Ze is nu een stuk volwassener en mag ook iets meer van de wet. Het perfecte cadeau voor haar kan van alles zijn. Wij zullen je wel een handje helpen hiermee, lees gauw veder.

Decoratie voor in huis

Bij volwassen worden hoort ook op jezelf wonen, misschien woont ze al op der zelf of is ze op kamers gaan wonen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het binnenkort gaat gebeuren en ze nog bezig is met van alles regelen. Help haar alvast door wat leuke huisdecoratie te geven. Wat dacht je van een gepersonaliseerde klok met eigen foto erop, een fotomozaiek, een sleutelhouder zodat ze der sleutels niet kwijt hoeft te raken of trendy onderzetters.

Borrelen

Het moet natuurlijk wel goed worden gevierd, hoe kan je dit beter doen dan met een drankje. Gezellig met wat vrienden en/of familie erbij en heerlijke hapjes kunnen niet vergeten worden. De lekkerste champagne of rode wijn is het perfecte cadeau. Laat het etiket of een wijnkist personaliseren om het cadeau compleet te maken. Doe er dan ook maar gelijk een paar mooie wijnglazen bij! Een cadeaubon voor twee kan ook geen kwaad.

Een eigen auto

Nee, we gaan haar geen nieuwe auto cadeau doen! We kunnen haar wel een plezier doen met een roze setje gereedschap speciaal voor bij een auto ongeluk. Het kan iedereen wel overkomen dus je mag zeker wel voorbereid zijn voor het geval dat. Je autosleutels kwijtraken en uren opzoek moeten gaan is niet zo erg fijn. Doe haar een mooie sleutelhanger cadeau. Om dit kleine cadeau leuker te maken, kan je de sleutelhanger laten personaliseren met een eigen foto.

geslaagd cadeau

Geslaagd cadeau; hij/ zij heeft het gehaald!

business 3948314 640

LEGO sets voor Vaderdag