in

Cadeaus van Greetz

ervaring greetz

Vorig jaar toen mijn man op 10 april 39 jaar oud werd dachten we nog; dat wordt volgend jaar een groot feest! Onze eigen verjaardagen vieren we eigenlijk niet meer zo door alle kinderverjaardagen die we tegenwoordig al hebben. Daar worden onze weekenden normaal goed mee gevuld. Maar een 40ste verjaardag is toch een mijlpaal die gevierd moet worden. Helaas werd het een Corona verjaardag; maar natuurlijk niet een om zomaar voorbij te laten gaan!

Greetz uitproberen

Gelukkig bestaat er Greetz ! Ik hier een leuk cadeau voor hem kopen. Want je kunt niet alleen een leuke kaart kopen. Toen ik op de site van Greetz ging zoeken kwam ik er al snel achter dat er veel meer opties zijn dan alleen een kaartje. Naast de vele cadeautjes, die je met een kaartje mee kunt sturen, viel mijn oog al snel op de geschenken waarbij je een eigen tekst of foto erop kan laten zetten. Wat een keuze hebben ze! Wat dacht je van een eigen foto op de Tony Chocolonely reep of blik, Merci met een eigen foto, een wijntje met een eigen foto of tekst. Ook erg leuk; een grote heliumballon met een eigen foto of tekst!

Snoep pot met eigen foto

Mijn man houdt niet van wijn of bier en dat is soms stiekem soms lastig met cadeautjes geven. Maar van tijd tot tijd een snoepje dat gaat wel erin, dus toen ik een snoeppot met eigen foto tegenkwam was de keuze snel gemaakt. Het moeilijkste is dan om te bedenken welke foto’s je gaat gebruiken! Als je je keuze gemaakt hebt, dan leid het programma van Greetz je soepel door het maken van je eigen etiket voor de snoep pot. Naast het uploaden van de foto’s kun je nog leuke teksten zelf of in de vorm van stickers toe voegen. Alles aan te passen in formaat en positie. Daarna adres en datum toevoegen en bestellen.

Onze ervaring met Greetz

Natuurlijk was ik erg benieuw hoe het er uit ging zien. Op de afgesproken datum werd er een leuke vrolijke doos van Greetz bezorgd. We hadden het goed geheim kunnen houden voor mijn man dus die was benieuwd wat het zou zijn. Het pakket is makkelijk open te maken en gelijk werd zichtbaar wat erin zat. Een echte verrassing voor mijn man die verbaasd was dat zijn eigen foto op een snoep pot staat. Ik positief verrast want de snoep pot was een stuk groter dan dat ik zelf verwacht heb. En niet minder belangrijk de snoepjes (redband fruit drop duo’s) in de pot zijn ook erg lekker.

Het is in ieder geval altijd een feest als de Greetz bezorger aan de deur staat!

En nog meer cadeaus

Achteraf bleek dit niet enige cadeautje wat mijn man gekregen via Greetz. De herkenbare doos verklapte aan de deur steeds dat dit weer een leuk pakketje. Van een kaartje met een zakje snoep, een doos 100 Tony chocolony mini’s tot een grote ballon met 40 er op. Dit alles zorgde met de vele kaartjes met 40 erop dat mijn man zich die dag echt jarig gevoeld heeft.

De cadeaus van Greetz zijn dan ook allemaal positief en zeker aan te raden in deze tijd van corona maatregelen waardoor je niet bij je familielid of vrienden langs kan gaan op hun verjaardag. Van jong tot oud, voor iedereen is er iets te vinden. En hoe leuk is het om in deze tijd ook zomaar een pakketje te krijgen, we kunnen allemaal wel een opkikker gebruiken nu.

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

huwelijkskrant

Huwelijkskrant

moederdag cadeau ideeeen

Moederdagcadeau tips voor vaders