in , ,

Voetbal cadeaus

voetbal cadeaus

Nog een paar dagen en het EK gaat dan eindelijk van start! Dat kun je wel merken aan alle reclame en oranje vlaggetjes die buiten hangen! Voor de voetballiefhebber zijn dit gouden, euh, oranje tijden, en daar kan best een leuk voetbal cadeau bij!

Cadeaus voor de voetbal fan

 • De beste stuurlui staan altijd aan wal; herkenbaar?! Voor iemand die het altijd beter weet; verras hem of haar met deze aanvoerdersband !
 • Je kijkt het beste naar het Nederlands Elftal in een volledig oranje omgeving. Inclusief oranje borrelnoten en oranje tompoucen!
 • In de pauze een beetje stoom afblazen? Een balletje trappen dus! Dat doe je makkelijk met deze voetbal! Nog leuker wordt het trouwens met een gepersonaliseerde voetbal, met eigen naam. Zo wee je ook zeker dat de verkeerde er niet mee vandoor gaat. Ook erg leuk als cadeau trainer voetbal!
 • 1988.. weet je het nog?! Wat een jaar… zou het dit jaar weer zo’n feest worden? Misschien kan het geen kwaad om het voetbalshirt van dat geluksjaar alvast te dragen; je weet nooit welke invloed het heeft! Wedden dat dit een vaderdag cadeaus top 10 is.
 • Hoe moedig jij ons land het liefst aan? Misschien heb je al een heldenshirt via Albert Heijn gescoord… of ga je toch voor de ouderwetse Holland sjaal!
 • Misschien kun je tijdens de wedstrijden beter geen koffie drinken, maar deze beker is wel heel toepasselijk voor de koffie op de morning after!
 • Heeft jouw vader letterlijk nog een beeldbuis?! Kijk dan toch eens voor een nieuwe tv!

Kijk hier voor voetbal cadeau kind.

Voetbal cadeau Vaderdag

 • Wat een leuk cadeautje voor Vaderdag; deze voetbal sleutelhanger met eigen naam.
 • Het is altijd papa zn droom geweest om voetbal kampioen te worden? Dan is dit persoonlijke boek het allermooiste cadeau! Jij voegt namelijk de naam en foto van de voetballer toe aan het verhaal. En zijn foto komt ook nog eens terug op het voorblad, echt uniek dus. Dit voetbalboek met eigen naam is leuk bij de aftrap van het EK of als Vaderdagcadeau.

Altijd voetbal

 • Met de Air Powered Soccer maak je van elke ruimte een voetbalveld! Het zweeft door je woonkamer zodra je het een schop geeft. Deze voetbalschijf is zo ontworpen dat hij geen schade brengt aan het meubilair of de muren.
 • Even een stoel te weinig en geen krat bier in de buurt? Wat dacht je van deze gave kartonnen voetbal kruk?
 • De ideale bierpul voor iedere wedstrijd!
 • Kijk hier voor tips voor voetbal inpakken.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

forex2

Een mooi kado aan de muur

vader zoon cadeaus

Cadeaus voor vader en zoon