in

3 Nederlandstalige cryptoplatformen die cadeaus weggeven aan nieuwe gebruikers

Bitcoin

 

Voor iedereen die overweegt te gaan handelen in crypto’s is er goed nieuws. Verschillende Nederlandstalige cryptoplatformen geven gratis starttegoed weg aan mensen die zich inschrijven als klant, en een account aanmaken. Voor zover wij hebben kunnen zien, zijn er in ieder geval 3 platformen in ons land waar je kunt handelen in crypto’s die dit soort welkomstcadeaus weggeven. Deze welkomstcadeaus zijn uiteraard bedoeld om klanten binnen te halen. Met het starttegoed dat je als nieuwe klant krijgt, wat vaak een klein bedrag is, kun je je voordeel doen. Je kunt met het starttegoed alvast een klein beetje handelen in crypto’s, en zo het platform en de handel in crypto’s alvast uitproberen.

10 euro starttegoed bij BLOX

Maak je gratis een BLOX account aan via de BLOX app, dan krijg je een leuk presentje van 10 euro om te starten met cryptohandel. Surf hiervoor naar de site van BLOX, die te vinden is op Weareblox.com. Volgens de website zijn er 600.000 mensen die zich eerder al registreerden, en heeft het bedrijf meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Trustpilot geeft 4 sterren voor de BLOX app, en wel op basis van meer dan 2.400 reviews. Je kunt bij BLOX handelen in meer dan 100 verschillende digitale coins, waaronder natuurlijk de Bitcoin, de meest populaire digitale coin, waarover je meer kunt lezen in een uitgebreide gids over Bitcoins. Voor je gaat handelen in crypto is het namelijk handig dat je weet welke crypto’s bij jou passen.

Bitvavo rekent geen kosten over de eerste transacties die je doet

Bitvavo is een in Amsterdam gevestigd bedrijf, dat ook is opgericht in Nederland. Het aanbod aan crypto’s is nog wat ruimer dan bij BLOX, want het bedrijf maakt handel mogelijk in meer dan 200 verschillende crypto coins. Schrijf je je in bij Bitvavo, dan is het welkomstcadeau niet een klein bedrag aan starttegoed, maar het feit dat je voor 10.000 euro aan crypto’s mag verhandelen zonder transactiekosten. Goed bekeken: je krijgt dus geen 10.000 euro aan digitale munten cadeau, maar als je weet dat de transactiekosten (maximaal) 0,25% bedragen, dan komt dit ongeveer neer op een cadeau van (een kleine) 25 euro.

Het enige nadeel is natuurlijk wel dat je eerst je eigen geld moet stoppen in het handelen in crypto’s, en dat je je cadeau pas krijgt als je dat daadwerkelijk doet, als percentage over je handelsvolume. In die zin dat je die handelskosten dus niet hebt. Je zou het welkomstcadeau van Bitvavo dus kunnen zien als een ‘indirect cadeau’, waar het starttegoed dat BLOX weggeeft een cadeau is dat je wel direct kunt gebruiken.

Finst: 20 euro cash bonus

Finst is een relatief jong crypto platform, want dit bedrijf werd namelijk begin 2023 opgericht door de mensen die vroeger bij het kernteam van Degiro hoorden. Net als bij BLOX kun je via het Finst systeem handel bedrijven in iets meer dan 100 digitale coins. Alle reguliere coins als de Bitcoin, Litecoin, Ripple XP en Dogecoin zijn beschikbaar, en daarnaast nog een batterij aan minder bekende crypto’s. Neus maar even rond in het aanbod zouden we zeggen, en vergeet daarbij niet de cash bonus die Finst beschikbaar stelt voor nieuwe leden. Als je je bij Finst registreert krijg je namelijk 20 euro cash als welkomstcadeau, die je kunt omzetten naar crypto’s van jouw keuze. Deze actie geldt nog tot 30 juni 2024! Lees je dit artikel na die datum? Dan is er een goede kans dat er weer een nieuwe actie loopt, en je alsnog gratis wat starttegoed kunt krijgen van het bedrijf. Houd de website van Finst dan ook goed in de gaten. 

Tot slot mag nog worden gezegd dat Finst ongeveer de laagste transactiekosten van Nederland heeft. Deze bedragen namelijk 0,15%. Ook dat is op zich een cadeautje, want als je eenmaal handelt in crypto’s komen die kosten bij iedere transactie die je doet weer terug, in de vorm van een percentage dat over je aankoopbedrag of verkoopbedrag in rekening wordt gebracht. Het loont verder natuurlijk ook de moeite om even te kijken naar de andere voorwaarden van de handelsplatformen, en verder te kijken dan alleen naar de hoogte van de transactiekosten en de cadeaus die dit soort platformen weggeven.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Tips om een speelhuisje te kopen

Koop een speelhuisje voor kinderen

Zomerse boekentips voor vrouwen

Zomerse boekentips voor vrouwen