in , ,

5x onmisbare geschenken voor december

december cadeaus

November en december zijn vaak dure maanden met alle cadeautjes die je voor Sinterklaas en/of kerst nodig hebt. Maar gelukkig kun je het zo duur maken als je zelf wilt! Wil je leuke, handige cadeaus geven, bekijk dan zeker onze geschenk ideeën.

1 Auto-oplader

Tegenwoordig doe ik alles met mijn telefoon en als ik hem niet gebruik dan hebben mijn kids hem wel ingepikt. Het nadeel is dat de batterij steeds sneller leeg is, vooral als ik ook nog bluetooth gebruik in de auto. Een auto oplader is daarom écht onmisbaar, zeker voor langere autoritten. Als je al een autolader hebt, dan is het vaak ook nog vechten over wie hem mag gebruiken. Kies daarom voor een autolader met twee usb poorten. Zo kun je twee apparaten tegelijk opladen, bijvoorbeeld de telefoon van jou en je vriendje. Of jouw telefoon en je tablet. Echt een aanrader.

2 Powerbank

Een auto oplader is heeel handig, tenzij je geen auto hebt. Als je in de trein zit, onderweg of op vakantie bent of bij vrienden op visite; extra stroom heb je altijd bij de hand mat een Power bank. Deze heb je in heel veel verschillende kleuren, maten en prijsklasse, voor ieder wat wils dus.

3 Extra oplader

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben mijn oplaadkabel regelmatig kwijt! En dat terwijl ik er een op de slaapkamer, in de woonkamer én een op kantoor heb. Een extra oplaadsnoer is dus altijd handig, helemaal als je hem standaard bij de auto oplader of powerbank laat! Ik heb er trouwens ook eentje standaard op mijn werk liggen, want daar is het anders ook altijd ellende.

4 Selfie stick

Als je niet een of twee selfies per dag maakt, dan hoor je er eigenlijk niet meer bij. En een selfie stick moet je ook gewoon hebben. En laten we eerlijk zijn; soms kun je er best leuke foto’s mee maken!

5 Hoesje voor telefoon of tablet

Het maakt niet uit welke telefoon je hebt; als hij valt en daardoor beschadigd, dan baal je behoorlijk! Vaak hoeft hij trouwens niet eens echt te vallen; een hoesje is gewoon een must. Voor je telefoon maar maar zeker ook voor je tablet. Welke vind jij het mooist?

5 hebbedingetjes die je écht nodig hebt

cadeau jongen

Stoer cadeau voor een jongen!