in , ,

Onze ervaringen met de Beautybox van Stylestone

Styletone

Voor iedereen die mij kent, is het geen verrassing dat ik make-up draag, maar alleen de basis. Hierdoor hebben we altijd wel wat producten in huis. Ik gebruik al jaren dezelfde producten die mij goed bevallen. Met twee tieners in huis kunnen jullie je echter voorstellen dat mijn eigen producten niet voldoende zijn voor hen.

De invloed van TikTok op Skin Care

Vooral mijn jongste dochter heeft meer interesse in make-up en huidverzorging dan ik ooit heb gehad. Ik denk dat TikTok-video’s hier ook een rol in spelen. Merken waar ik nog nooit eerder over heb gehoord, komen voorbij in de filmpjes. Door deze video’s krijgen ze zeker veel tips over wat wel en niet goed is om te gebruiken, en hoe. Zoals elke ouder leer ik mijn dochters natuurlijk wel dat ze altijd kritisch moeten zijn voordat ze iets kopen en gebruiken.

Een Beauty Box van Stylestone

Je kunt je voorstellen dat ze graag make-up en huidverzorging cadeau krijgen. Wat een mazzel dat wij de  beautybox van Stylestone.com mochten proberen. De beautyboxen worden gevuld met make-up en verzorgingsproducten die 100% dierproefvrij zijn. Je hebt de keuze om zelf een box samen te stellen, een vooraf samengestelde box te bestellen of je te laten verrassen met een Stylestone Xplore-box.

?c=32467&m=2270898&a=389357&r=onze ervaringen&t=html

Onze persoonlijke beauty box

Wij kozen voor een box die we zelf konden samenstellen. Je kiest dan zelf acht producten uit hun mooie lijst met make-up en verzorgingsproducten. Je kunt je voorstellen dat het moeilijk was om slechts acht producten te kiezen, want mijn meiden hadden er zeker nog meer uit kunnen kiezen. Uiteindelijk kozen we voor de volgende items:

  • Doucce: Oogschaduw
  • Paese: Blush 64
  • Bellapierre: Purple Storm 4 Colors Eyeshadow Palette
  • Lord & Berry: Glitters
  • GOSH: Defining Brow Gel Black
  • Estate: Baked Highlighter Lit
  • Glov: Twee herbruikbare make-up remover pads
  • Nirè Beauty: Soft Focus Concealer Brush

De levering

Het bestellen ging heel eenvoudig en daarna was het tijd om te wachten op de levering van de bestelling. Gelukkig duurde het wachten helemaal niet lang, de volgende dag was het al in huis! We hadden gekozen voor de Moederdagverpakking, wat zeker een aanrader is als je nog iets leuks zoekt voor Moederdag! Dit maakte het uitpakken alleen maar leuker. Mijn dochters zijn natuurlijk meteen aan de slag gegaan met het testen van de producten.

Dus als je nog een leuk cadeau zoekt voor Moederdag of voor elk ander moment, dan is de beautybox van Stylestone zeker een aanrader!!

Geef een reactie

Written by Anneloes Ten Brinke

Hey hallo! Ik ben Anneloes ten Brinke, een enthousiaste moeder van twee geweldige, sportieve dochters en een gepassioneerde kinderfysiotherapeut met een schat aan ervaring in sensomotorisch materiaal.
Cadeaus uitkiezen vind ik heerlijk; ik speur zowel online als in fysieke winkels naar dat perfecte, betekenisvolle geschenk. Want zeg nou zelf, is er iets leukers dan iemand verrassen met een doordacht cadeau?

Mijn ervaringen als moeder en mijn professionele achtergrond in kinderfysiotherapie, waarbij ik speelgoed en materialen selecteer die de fijne en grove motoriek stimuleren, neem ik mee in het zorgvuldig uitkiezen van cadeaus. Daarnaast breng ik door mijn dochters' passie voor turnen veel tijd door in turnhallen, waar ik in contact kom met een breed spectrum aan leeftijden en gelegenheden. Van een klein bedankje voor een jurylid tot aan een groots gebaar voor een jubileum of afscheid, elk moment vraagt om een speciaal cadeau. En precies deze ervaringen en inzichten deel ik graag met jullie in mijn blogs. Laten we samen op cadeau-avontuur gaan!

last minute cadeaus voor Moederdag!

Last minute Moederdag cadeaus

Help, ik verkocht een duur cadeau

Ik verkocht een duur cadeau