in

Win een LEGO badhanddoek

Win een LEGO handdoek

Doe mee met onze winactie, in samenwerking met BrickKing.nl Je maakt kans op een strandlaken van LEGO City! Dit zachte, stoere handdoek van 100% katoen, met een afmeting van 140 x 70 cm, is ideaal voor op het strand of bij het zwembad. Natuurlijk kun je hem ook thuis gebruiken na het douchen.

Dit LEGO City strandlaken, perfect voor zowel jongens als meiden, maakt zwemles en vakantiedagen extra leuk. Mis deze kans niet en doe nu mee!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Zomerse boekentips voor vrouwen

Zomerse boekentips voor vrouwen

2147842211

Weg met die Whatsapp uitnodiging!