in

Unieke jubileum cadeaus: vind het perfecte geschenk voor elk bijzonder moment

jubileum cadeau

Op zoek naar een jubileum cadeau? Wij helpen je graag verder! Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een huwelijks jubileum, een werk jubileum of omdat iemand al 25 jaar vrijwilliger is. Wij geven je graag de leukste tips voor het beste jubileum cadeau!

Huwelijks jubileum

Ben je op zoek naar een cadeau voor een huwelijks jubileum? Omdat je zelf 5 jaar getrouwd bent, omdat je broer 12,5 jaar getrouwd is of misschien zijn jouw ouders zelfs al 30 jaar getrouwd! Het maakt niet uit hoeveel jaar je samen bent; het is altijd leuk om te vieren dat je zoveel jaar samen bent.

  • Het 12,5 jarig jubileum van een huwelijk wordt vaak groot gevierd. Met een etentje met de familie of zelfs een feest voor familie en vrienden.
    Bekijk hier nog meer cadeautips voor als iemand 12,5 jaar is getrouwd
  • 25 jaar getrouwd; dat is een mooie mijlpaal! Als het paar kinderen heeft dan zijn ze nu vaak wat ouder; waardoor ze een actievere rol in het feest hebben. Kijk hier voor nog meer inspiratie voor cadeau 25 jaar getrouwd.
  • Als jouw ouders 40 jaar getrouwd zijn; dan hebben ze vaak ook kleinkinderen. Zo wordt het feest voor het 40 jarige huwelijk nog leuker.

Jubileum op het werk

Natuurlijk is het iedere dag een feestje op het werk; maar jubilea op het werk zijn toch extra speciaal Meestal wordt het gevierd als iemand 12,5 jaar in dienst is, maar misschien heb jij wel een werkgever die zelfs een jubileum van 5 jaar viert!

Jubileum van een bedrijf

Het lijkt misschien als de dag van gisteren dat ze startten; het bedrijf waar je werkt, of dat van familie of vrienden. Maar inmiddels bestaat het al 10, 15 of misschien zelfs wel 25 jaar, wat toch echt een prestatie is. Maar wat geef je cadeau?

Leuk voor ieder jubileum

Of het nu om een huwelijksjubileum, een speciale verjaardag of een werkjubileum gaat; dit zijn altijd mooie geschenken!

  • Huur een limousine en  zorg voor een trip ‘down memory lane’! In het geval van het huwelijk of verjaardag; is het leuk om de jubilaris in een limousine of luxe auto naar plaatsen te brengen die belangrijk zijn geweest in hun relatie, zoals de locatie van hun eerste date, hun trouw locatie, of hun eerste huis.
  • Bij een werkjubileum of afscheid is het heel erg leuk om opgehaald te worden met de limousine. Zorg voor een grootste ontvangst op de locatie te; dat is toch uniek!
  • een nachtje weg
  • een lekkere fles champagne
  • een mooie fotocollage of een persoonlijk fotoboek

Top 10 jubileum cadeaus

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Sinterklaas cadeau

Sinterklaas cadeau

Sarah 50 jaar