in

Cadeau emigreren: zo vergeten ze je nooit!

Afscheidscadeau emigreren

Cadeau emigreren, ben jij op zoek? Dat is wel even slikken, als je beste vrienden of familie verteld hebben dat ze gaan emigreren! Natuurlijk ben je blij voor hem/haar, maar een beetje dubbel is het waarschijnlijk wel. Gelukkig is er internet, videobellen en op deze manier heb je ook direct een mooi logeeradresje in het buitenland. En je hebt een mooi excuus om een heel leuk cadeau emigreren, een uitzwaai cadeau te geven!

In voorspoed en geluk

Het is erg spannend als iemand naar de andere kant van de wereld vertrekt om daar een leven op te bouwen. Misschien verhuist hij of zij voor de liefde of zoek je een cadeau voor iemand die in het buitenland gaat werken.
Een beetje geluk kan nooit kwaad. Geef iemand wat extra geluk, met een mooi geluksmuntje. De geluksmunt “Goede Reis’ is erg van toepassing, maar ze hebben verschillende teksten waar jij zeker iemand mee kan verrassen.

Zodat je mij niet vergeet

De beste manier om in the picture te blijven is, natuurlijk, door een leuk cadeau met jouw eigen foto te geven! Heb je veel leuke foto’s van degene die gaat emigreren? Geef hem dan een grappige deurmat met foto kado. Dit is zo origineel: we durven bijna wel te wedden dat niemand anders dit kado geeft. Kies je favoriete foto uit, bedenk er een leuk tekst bij en klaar is je deurmat. Zo denkt je vriend vaak aan je als hij zijn huis instapt. Andere leuke cadeaus zodat je in iemand herinnering blijft, zijn een leuk fotoboek of eigenlijk alle cadeaus die je met jouw eigen foto kunt personaliseren. Wat ons betreft zijn dit de beste cadeaus emigreren.

Typische Nederlandse cadeautjes

Een passend afscheidscadeau emigreren; dat is nog best lastig! Als iemand gaat emigreren ga je natuurlijk op zoek naar een leuk kado wat de ontvanger aan jou en Nederland doet denken. Een kado voor vrienden emigreren; denk bijvoorbeeld aan typische Nederlandse cadeautjes. Hartstikke leuk en lekker Nederlands is dit oer-Hollandse kaasschaaf. Een beter cadeau kan de emigrant zich niet wensen!

Tip; zo vieren ze een verjaardag in het buitenland!

Delfts Blauw

Delfts Blauwe cadeaus scoren natuurlijk altijd goed! Wat dacht je van een Delfts Blauw blik met dropjes er in of met speculaas? Het blik is niet alleen Nederlands; de inhoud ook!

Ook superleuk; een Delfts Blauw tegeltje; want echt, wat is er nu Nederlandser dan dat? Maar dan wel met een echte stoere uitspraak; van nu! Kies een afspraak die echt bij de emigrant past en je weet zeker dat jouw cadeau een mooi plekje in huis krijgt. Zet achterop het tegeltje jouw naam en een persoonlijke boodschap, om het helemaal af te maken.

Terugdenken aan Nederland

Emigreren is natuurlijk hartstikke spannend; maar er zijn vast ook momenten dat ze met weemoed aan ons koude kikkerland Nederland zullen denken. Het is toch lastig; afscheid nemen bij emigratie. Maar jij kunt met jouw geschenk een handje mee helpen!

  • Een mooi boek met alle gewoonten van Nederland. Voor het geval ze het vergeten! Bekijk het boek hier.
  • Er zijn trouwens genoeg boeken over Nederland, dus eigenlijk is er keuze genoeg. Onze eigen favoriet is dit boek; bekijk het hier.
  • De Nederlandse vlag mag natuurlijk niet ontbreken in het huis van het emigreerde gezin! Je kunt kiezen voor een muismat, een bescheiden bureau formaat of gewoon een heerlijk grote Nederlandse vlag!

Cadeau voor de kinderen

Als er ook kinderen kinderen zijn die mee gaan, dan verras je de kinderen natuurlijk ook!

  • Jip en Janneke door Nederland  is een leuk voorleesboek zijn de leukste typisch Nederlandse verhalen over Jip & Janneke verzameld. Leuk om voor te lezen aan kinderen; zo krijgen ze ook de Nederlandse cultuur mee. Bekijk het boek hier!
  • Voor kinderen die alweer wat ouder zijn is dit boek van Arend van Dam een echte must! Er worden 50 verhalen van de geschiedenis verteld; op een hele leuke en leerzame manier. Ook geweldig om te lezen als je gewoon in Nederland blijft wonen. Meer informatie vind je hier.

Nederlands in huis

Als je emigreert dan verander je niet alleen van land, maar ook van huis. Een mooi moment om helemaal van inrichting veranderen en hoe leuk is het dan als je er ook een stukje Nederland in verwerkt. Bijvoorbeeld met Nederlandse quotes aan de muur. Als ze echt voor een pronkstuk wilt gaan, dan geef je fotobehang met een Nederlands tintje. Zo hebben ze ook nog een stukje Nederland in huis na het afscheid emigreren.

Alle cadeau emigreren op een rij

Of je nu een cadeau emigreren Bonaire zoekt of cadeau emigreren Frankrijk; hopelijk slaag je met een van onze cadeau ideeeen!

bol.com (€10,66)
bol.com (€36,00)
bol.com (€12,77)
bol.com (€31,50)

Deze cadeaus zijn ook leuk als geven als cadeau wereldreiziger!

 

 

Written by 123cadeauidee.nl

Verjaardag op school

Verjaardag vieren op school

cadeau opa en oma

Vier redenen waarom jouw oma en opa een cadeautje verdienen!