in

Zo geef je herinneringen voor later

herinneringen voor later

Heb jij ook wel eens dat je denkt: ‘Waar blijft de tijd?’ Voor je het weet vier je de eerste verjaardag van jouw kleintje, heb je de eerste schooldag gehad en gaan ze zelfs naar het voortgezet onderwijs! Hoe cliché het ook mag klinken, de tijd vliegt! Soms is het goed om daar even bij stil te staan en bewust herinneringen te maken voor later. Met deze cadeaus maak je de mooiste herinneringen voor later.

Een fotoboek

Van de geboorte van je kind tot aan de eerste stapjes en van het eerste lachje tot aan de eerste dag naar de peuterschool. Niets gaat zo snel als de eerste jaren met je kindje en hoe vreselijk je de uitspraak ‘Kijk maar uit, want voor dat je het weet is hij groot’ ook mag vinden, niets is minder waar. Met een fotoboek bundel je alle mogelijke herinneringen waar je jaren later nog enorm veel plezier van kunt hebben. Uiteraard zijn er nog tal van andere gebeurtenissen te bedenken waar je de mooiste fotoboeken van kunt samenstellen. Wat dacht je van je reis naar de V.S., jullie trouwdag, de verbouwing van je huis of juist de simpele dagelijkse dingetjes?

Kijk hier voor een leuk kraamcadeau nijntje!

Milestone Cards

Misschien ben je wat laks met het maken van foto’s. Dan is het leuk als je Milestone Cards cadeau krijgt! Deze kaarten helpen je herinneren om op bepaalde tijdstippen een foto te maken van je kleintje, en zijn er om de hoogtepunten uit het eerste jaar van je kindje te vereeuwigen. Teksten zijn bijvoorbeeld: Vandaag ging ik voor het eerst zitten, vandaag kreeg ik mijn eerste tandje en ik sliep vannacht voor het eerst door. Dit is kraamcadeau idee; een ook erg leuk om te geven op een babyshower!

Opbergdoosje

Er zijn ook herinneringen in de vorm van spullen die je niet in een boek kunt plakken. Denk hierbij aan melktandjes of kleine souvenirs van een verre reis. Hoe leuk is het om deze in een doosje te bewaren, zodat je deze later weer tevoorschijn kunt halen om herinneringen op te halen?

Foto voor aan de muur

Of je een foto nou op hout, aluminium of canvas af laat drukken, dat is helemaal aan jou, maar doe het zo eens in de zoveel tijd! Een mooie vakantiefoto of een foto van je gezin. Een foto aan de muur is een prachtige herinnering waar je elke dag naar kunt kijken.

Foto op gebruiksvoorwerp

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt er tegenwoordig foto’s op laten afdrukken. Zit je man veel op kantoor en wil je hem verrassen met een voorwerp met een foto van de hond, zoon of dochter? Kies voor een mok, sleutelhanger of klok. Is je man vrachtwagenchauffeur en slaapt hij ook vaak onderweg? Kies dan een kussensloop met foto. Is je vrouw lerares op een basisschool? Ga dan voor een etui met foto. Zoals je al kunt zien, je kunt het zo gek niet bedenken. Wees creatief en verras de ander, dat moet niet zo moeilijk zijn!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau peter meter

Zo vraag je jouw Peter en Meter!

slecht cadeau

5 cadeaus die je echt niet moet geven!