in ,

7x de leukste nijntje kraamcadeaus

kraamcadeaus nijntje

Bij een geboorte horen baby’s en daar hoort natuurlijk ook weer een kraamcadeau bij. Wat ons betreft van nijntje; die alweer 65 jaar ouders en kinderen blij maakt. Zilverstand heeft de leukste kraamcadeaus van nijntje, die je absoluut cadeau wilt geven!

1 Slim sparen

Speciaal voor het 65 jarige bestaan van nijntje brengt Zilverstand de nijntje spaarpot uit in een gekleurde versie. Sparen was nog nooit zo leuk met deze gave spaarpot voor de kleinste onder ons. Ook leuk om voor later te bewaren.

2 Take a picture

Foto’s geven de babykamer een persoonlijk tintje. Bewaar de favoriete foto in dit schattige fotolijstje. Een mooi cadeau zwangerschapsverlof collega!

3 Dwarslepel

Waarom deze lepel een dwarslepel heet? Misschien voor alle kleine dwarsliggers bij het eten hihi. Dankzij de vorm van deze dwarslepel geef je je kleintje makkelijk te eten.

4 Hulp van de tandenfee

Je kunt het je niet voorstellen bij de allerkleinste, maar er gaat een tijd komen dat ze gaan wisselen. nijntje helpt de tandenfee een handje om alle melktandjes goed te bewaren in dit leuke doosje. Je kunt het tandendoosje ook gebruiken om een haarlok in de bewaren.

5 Rammelen maar

Een rammelaar is één van de meeste gegeven geboortecadeaus; een goede cadeautip dus. Deze zilveren rammelaar kan gegraveerd worden om het nog persoonlijker te maken.

6 Muziekdoosje

Met dit muziekdoosje van nijntje wordt het nog gezelliger op de babykamer. nijntje draait vrolijk rond op het doosje, met de melodie van ‘altijd is kortjakje ziek’.

7 Mooi servies

Een mooi kraamcadeau wat ook nog een praktisch is? Wat vind je van deze complete servies- en bestekset. Het is van bamboevezel en RVS, daar zit je dus altijd goed mee.

planner 4884740 640

Invulboekjes voor iedereen

verjaardagscadeau moeder

Verjaardagscadeau moeder