in

BABY born Brother and Sister

baby born broer zussen

Wie is er niet groot mee geworden? De alom bekende BABY born – inmiddels iconisch te noemen – heeft de afgelopen jaren een wereld gecreëerd met accessoires, huisdieren én met eigen familieleden. Een gezellige en knusse familie waar kinderen afwisselende rollenspellen mee spelen. Het stimuleert daarmee hun verbeelding én is een bewezen ondersteuning in het creëren van sociale vaardigheden, zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie.

BABY born Brother and Sister

Nog niet eerder kennisgemaakt met de oudere broer en zussen BABY born Brother and Sister? Ondanks dat ze iets ouder zijn, hebben ze wel dezelfde maat. Lekker makkelijk in het delen en ruilen van accessoires en kleding!

Lees hier meer over Baby Born is jarig

BABY born Broer

De BABY born Broer is de meest ondeugende van hun allemaal. Maar wie kan weerstand bieden aan zijn ondeugende snoetje en snode bruine ogen? De jongen met Soft Touch-lijfje is altijd druk bezig. Zijn flexibele knieën en stijlvolle sneakers brengen hem naar elke plek waar hij heen wil, hij stopt alleen af en toe om te drinken uit zijn drinkbeker. Hij draagt graag een spijkerbroek en een wit T-shirt met grappige Bello de hond-print. Zijn pet draagt hij achterstevoren. Het kan nogal wat moeite kosten om hem zijn pet af te laten zetten, soms moet hij daar ook van huilen. Maar alles is weer goed als hij naar het zwembad mag gaan met zijn zusjes.

BABY born Zus Blond haar

Naast de broer heeft BABY born een oudere zus met blond haar én één met donker haar. De oudere zus met lange blonde haren draagt een shirt met capuchon en daaraan bevestigd zit een rok met lovertjes. Eronder draagt ze een legging in jeanslook. Roze sneakers maken het geheel af. De pop met Soft Touch-lijfje heeft extreem flexibele knieën en kan zelfstandig staan. Ze spettert graag samen met BABY born in het water, daarvoor maakt ze haar haar vast met een borstel, de elastiekjes en haarclips. Haar drinkbeker heeft ze altijd bij zich als ze naar het zwembad gaat.

BABY born Zus Bruin haar

De zus met het bruine haar draagt een shirt met LOVE-print. Ook deze pop heeft een Soft Touch-lijfje en extreem flexibele knieën, waardoor ze zelfstandig kan staan. Ze staat het liefst in haar turquoise schoenen. Oeps, ze is per ongeluk toch weer gevallen en huilt nu. We zeggen haar steeds dat ze niet moet drinken uit haar flesje terwijl ze loopt. De tranen zijn gelukkig snel verdwenen als ze bij het zwembad is. Deze zus is namelijk bovenal een echte waterrat.

6 levensechte functies

BABY born Broer en Zussen hebben 6 levensechte functies, die allemaal zonder batterijen werken.
1. Prachtig haar: je kan geweldige kapsels maken met de broer en zussen.
2. Bewegelijk: de broer en zussen zijn super bewegelijk.
3. Zelfstandig staan: dankzij de flexibele kniegewrichten, kunnen de broer en zussen zelfstandig staan.
4. In bad: de zussen en broer zijn geweldige zeemeerminnen en waterratjes.
5. Drinken: de broer en zussen kunnen uit hun drinkbeker drinken.
6. Huilen: grote poppenbroer en -zussen huilen als je op hun borst drukt.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

funcooking

Funcooking is gezellig

kado jubileum

Geschiedenis van de dag