in

Cadeau fouten die jij dit jaar niet gaat maken!

cadeau fouten

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Heb jij vorig jaar een aantal fouten gemaakt op het gebied van verjaardagen en cadeaus die je dit jaar recht wilt zetten? Dan is dit jouw kans!

Verjaardag vergeten

Oh, dit is wel een serieus ernstig probleem! Iemands verjaardag vergeten is natuurlijk niet oké maar toch kan het iedereen gebeuren. Te druk met school/werk of teveel verjaardagen om te onthouden. Misschien heb je wel helemaal geen goede smoes en is het gewoon niet bij je opgekomen dat ook die ene vriend een jaartje ouder wordt.

Maar hoe maak je dit nou goed?  Zorg dat je dit jaar niet haar/zijn verjaardag vergeet en pak grootst uit! Een lieve kaart met nogmaals je excuses erop en een super leuk cadeau uitgekozen bij natuurlijk. En wat je dan kunt geven? Voor tips voor het cadeau voor haar, kijk je natuurlijk hier.

Verkeerde leeftijd op de kaart

Gefeliciteerd met je vijftiende verjaardag! ‘Maar oma, ik ben 16 geworden!’. Een klein foutje die toch wel heel lullig kan overkomen. Natuurlijk is het logisch dat je soms vergeet hoe oud iemand is geworden maar neem jij de gok. Dan kan het gebeuren dat je de fout in gaat!

Hoe voorkom je dit? Hang toch die kalender op in de wc en zet het geboortejaar achter de naam van de jarige!

Slordigheid

Je hebt een superleuk cadeau gekocht en wilt hem zelf inpakken. Natuurlijk is hier niks mis mee maar je kan een hele grote fout maken en dat is de prijs erop laten zitten. Je wilt natuurlijk niet dat de jarige weet hoeveel geld je hebt uitgegeven aan haar/zijn cadeau.

Wat doe je de volgende keer anders? Controleer het cadeau goed of de sticker met de prijs verwijderd is!

Feest verpest

Tijdens een leuk feest van één van je beste vriendinnen heeft iedereen het naar zijn zin. De muziek is goed en de drankjes gaan over de toonbank, totdat jij net een drankje teveel op hebt en het hele feest weet te verpesten. Grote kans dat je de dag daarna je excuses al hebt aangeboden en dat het je is vergeven.

Hoe zet je dit weer recht?  Simpel, blijf van de lekkere drankjes af en ga aan de cola! Ook niks mis mee toch? 😉

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

geef iets lekkers cadeau

Geef iets lekkers cadeau

verrassing cadeau

Cadeau Confession: ik wist al wat mijn verrassing was!