in

Een groot feest voor de eerste verjaardag of niet?

Een groot feest voor de eerste verjaardag of niet?

Cadeautjes, versieringen voor het feestje, uitnodigingen en een prachtige taart maken samen een bijzondere onvergetelijke gebeurtenis van de speciale eerste verjaardag. Maar maak je er nu een groot feest van, of toch liever niet?

Groot feest

Een groot feestje met echt iedereen die je kent. Misschien lekker in de tuin of met een afgehuurd zaaltje. Het klinkt geweldig en zeker weten dat de kleine in de belangstelling staat. je wordt tenslotte maar één keer 1 jaar! Een groot springkussen om de kinderen te vermaken en misschien nog wel meer leuks voor de kinderen. In de V.S. pakken ze het vaak nog een stukje groter aan; met een ballonnen clown of een goochelaar. Je kunt het vaak zo gek niet bedenken.

Lekker rustig

Het klinkt geweldig; maar een groot feest is waarschijnlijk niet het meest verstandige om te organiseren. Ten eerste omdat het heel onrustig kan zijn voor de kleine jarige. Ook kan de jarige zich er vaak niets van herinneren en vaak niet eens meedoen aan de activiteiten. De eerste verjaardag vieren met dierbaren is natuurlijk wel iets wat zeker moet gebeuren! De voorbereidingen zijn al leuk, of het nu kleinschalig of wat uitbundiger wordt.

Kijk hier voor verjaardag kind!

Uitnodigingen maken

Bij een feest voor de verjaardag van een kind van één jaar, is het misschien wel leuk om de uitnodigingen zelf te maken. Het is bijvoorbeeld niet moeilijk om ergens een leuke foto te laten uitprinten. En dan de taart, zelf maken of zelf bestellen? Er bestaan vele leuke oplossingen, de juiste vinden is alleen lastig natuurlijk. Leuke ideeën en tips zijn zeker te vinden op onze website.

Pak uit met foto’s

Mooie kleurige versiering is ontzettend leuk en een themafeest is ook gaaf, maar eigenlijk alleen voor de ouders. De éénjarige zelf, zal zich er weinig van herinneren. Daarom zijn foto’s zo belangrijk!  Zorg daarom dat er leuke foto’s gemaakt worden; vraag iemand om dit voor je te doen. Dit hoeft natuurlijk geen fotograaf te zijn; het kan ook je broer of een goede vriendin zijn. Ook leuk; een cakesmash fotoshoot; je wordt tenslotte maar één keer 1 jaar!

Written by mslaros

Afscheidscadeau voor de klas

Afscheidscadeau voor de klas

Voorspoedig het nieuwe jaar in

De leukste cadeaus om het jaar in te luiden