in

Cadeau huwelijksjubileum ouders

In deze tijd is het toch wel heel bijzonder als je ouders 30 of misschien wel 40 jaar getrouwd zijn. Dat moet groots gevierd worden en daar hoort natuurlijk een mooi maar ook origineel cadeau bij. Op Fonq.nl vind je deze cadeaus dus ik ben voor jullie rond gaan kijken wat je zou kunnen geven. Onderstaand vinden jullie mijn suggesties maar er is natuurlijk veel meer leuks te koop dus neem zelf ook even een kijkje.

Plop

Er wordt nog wel eens een wijntje door je ouders opengetrokken. Daarom is dit cadeau zo leuk, want het heeft namelijk twee functies. Een lekker flesje wijn voor je ouders en als de fles leeg is kunnen ze van het kistje wat om de wijn heen zit een tafellamp maken. Hoe leuk is dat. En de prijs voor dit twee in één cadeau is ook erg aangenaam, want voor € 19,95 ben je al klaar.

Er warmpjes bij zitten

De romantiek spat er nog af dus je ouders zitten regelmatig gezellig in de tuin met een glaasje wijn en een goed boek maar natuurlijk ook voor een goed gesprek. Helaas is het Nederlandse klimaat niet altijd even warm daarom is een terrashaard een fijn cadeau. Deze heeft een mooi design en staat nog gezellig ook.

Warme voetjes

Een vloerkleed is weer helemaal hip en zorgt voor sfeer in huis. Die koude tegelvloer wordt voorzien van een heerlijk warm kleed. Kleden zijn er in alle vormen, kleuren en maten dus er zal er vast wel eentje bij zitten waar je ouders direct verliefd op worden. Bijvoorbeeld deze met zijn vrolijke kleuren en gemaakt van wol. Een prachtig cadeau van een uitstekende kwaliteit.

Bakkie leut

Een bakje koffie gaat er altijd wel in dus met deze mooie machine zullen je ouders reuze blij zijn. De machine heeft een vintage look en is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. De lekkerste espresso’s en cappuccino’s zetten ze dus voortaan met deze eyecather.

Pak de koffer maar

Je ouders zijn dol op reizen dus ze hebben al aardig wat koffers versleten. Tijd voor een nieuwe dus. Met deze handige koffer van SuitSuit is het verplaatsen van je koffer een eitje, want door de vier wieltjes rol je hem zo mee. De koffer is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren en in het zwart (voor als je minder op wilt vallen). Een mooi cadeau waar ze echt iets aan hebben.

De leukste cadeaus bij een borrel

De leukste cadeaus bij een borrel

Wat vrouwen van mannen willen…