in

Cadeau 10 jarig jubileum

Een 10 jarig jubileum; dat betekent feest! Of het nu een jubileum is vanwege een 10 jarige bestaan van een bedrijf, dat iemand 10 jaar in dienst is of 10 jaar getrouwd is; dit moet natuurlijk gevierd worden!

Cadeau 10 jarig jubileum

Er zijn zo veel leuke dingen om cadeau te geven als een bedrijf 10 jaar bestaat. Eigenlijk komen de meeste cadeaus van YourSurprise wel in aanmerking, zoals een heerlijke fles champagne, een mooie fles whiskey,  mooie manchetknopen of een grote vlag. Allemaal natuurlijk gepersonaliseerd met het eigen logo van het bedrijf! Maar om dit nu cadeau te doen aan YourSurprise zelf, dat kan natuurlijk niet! Hier vind je nog meer tips voor jubileum cadeau bedrijf.

Cadeau van het personeel

Als het bedrijf waar jij werkt 10 jaar bestaat, dan is het natuurlijk leuk om met alle collega’s een cadeau te geven. Afzonderlijk kan natuurlijk ook, maar als je met zn allen een cadeau geeft dan heb je vaker een wat groter budget voor een groter cadeau.

Boek van alle collega’s

Er zijn ook genoeg cadeaus die je namens het personeel cadeau kunt geven, als het bedrijf waar je werkt 10 jaar bestaat. Maak met al je collega’s een mooi Vriendenboek, of collega boek eigenlijk. Helemaal leuk als je hier ook ex-collega’s voor uitgenodigd, die horen tenslotte ook bij de geschiedenis.

Foto mozaïek

Bij een bedrijf als YourSurprise worden ongetwijfeld ook veel foto’s gemaakt en die kun je heel mooi verwerken in een foto-mozaïek. Je kunt hier zoveel kanten mee op. Kies als hoofdfoto het logo van YourSurprise en vul deze met allemaal foto’s van de producten die ze verkopen of met foto’s van alle collega’s. Bij Moz-art kan iedereen zijn eigen foto’s aanleveren, heel eenvoudig dus. Je kunt ook kiezen voor een andere hoofdfoto en deze vullen met foto’s van collega’s of de producten van YourSurprise.

Persoonlijk

Om eerlijk te zijn waren wij een beetje laat met ons jubileum cadeau regelen, erg he! Maar gelukkig worden wij dan juist heel creatief en zo ontstond het idee om een abc van YourSurprise te maken. Zoals als het abc-spel wat je op bruiloften kunt doen, maar dan eenvoudiger op papier. Met alle collega’s hebben wij het abc gemaakt; leuk om te doen.

Zie hier het begin;

A ~ awards, zoals Thuis Winkel Awards en Beste Kadowebshop 2013
B ~ belevenissen, ja zelfs die kun je kopen via YourSurprise
C ~ Coca-Cola, wat een mooi project
D ~ meer dan duizend gepersonaliseerde producten, allemaal bij YourSurprise

en zo gaat hij nog even door! Wat vinden jullie van ons cadeau voor het jubileum van YourSurprise?

abc spel

Het ABC spel voor een bruiloft, jubileum of afscheid

96057396 2522114054785325 2391025177199640576 o e1591353566947 600x337 1

Win het kinderbakboek!