in

Wat vrouwen van mannen willen…

Wat onheilspellende kop hé? “Wat vrouwen van mannen willen?”  Toch gaan we het er in deze blog over hebben? Want soms is het als vrouw zijnde moeilijk om te krijgen wat je wil. Andersom geldt het voor mannen; want waar wordt een vrouw nou gelukkig van? Je leest het hieronder..

Wat ze niet willen…

Mannen zullen het toegeven; ze denken vaak dat chocolade het antwoord is op alle vrouwen problemen. Ook ik heb dit altijd gedacht. Maar uit een Brits onderzoek is gebleken dat vrouwen veel liever een complimentje krijgen dan een reep chocolade. Ook zeggen veel (Engelse) vrouwen veel gelukkiger te worden van een mooi kapsel dan van de zoete caloriebom.

Ook wordt er vaak gedacht dat seks de oplossing is voor alles. Jammer voor de mannen, blijkt dit ook niet altijd het geval te zijn. Want elke keer seks hebben als je je even niet zo top voelt of je dag niet hebt, lost in negen van de tien gevallen niks op. Het is namelijk maar van korte duur: vrouwen halen wel een boost uit een goede vrijpartij, zodat ze er de hele dag weer goed tegen aan kunnen met een flinke boost aan energie.

Tip; dit moet je NIET aan vrouwen geven!

Wat ze wel willen!

“Maar waar worden vrouwen dan wel gelukkig van?” Het antwoord zit ‘m in de kleine dingen des levens. Twee derde van de vrouwen die ondervraagd werd bijvoorbeeld vrolijk van een heerlijk zonnetje aan de blauwe hemel en meer dan één derde gaf toe een boost te krijgen van een complimentje of een leuk sms of WhatsApp-berichtje.

Natuurlijk willen spontane cadeautjes natuurlijk ook goed in de smaak vallen. Geef ze alleen niet te vaak, want dan wordt het voorspelbaar en is het plezier er een beetje vanaf. Dus mannen? Vergeet de chocolade en complimenteer de vrouwen eens wat meer! Je zult zien dat ze er gelukkig van worden!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Huwelijksjubileum ouders: cadeau-ideeën voor een onvergetelijke viering

Trouwkado’s: daar komt de bruid