in

Bloghop sinterklaas

bloghop

Sinterklaas 2022; eindelijk weer een Sinterklaas feest zoals wij gewend zijn! Sinterklaas is weer in het land; nu kunnen wij aftellen naar naar 5 december. Ik heb er zin in! Net als vorig jaar en doe ik mee met de Sinterklaas bloghop! Veel bloggers doen hier aan mee en op elke blog een is er een winactie, voelt dat niet als Sinterklaas?!

BLOGHOP

Begin gezellig op mijn blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie het blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog Happinessfromme.com van Nadia op mijn blog gekomen. Op haar blog schrijft zij over over het ouderschap, recepten, boeken, lifestyle en zoveel meer! Zeker een blog om te volgen; en wat vind je van de prijs die zij tijdens de bloghop weggeeft?

WELKOM

In ieder geval; welkom op 123cadeauidee.nl. Voor de mensen die hier voor het eerst zijn; hier geef ik allemaal cadeautips; eigenlijk voor alle soorten gelegenheden! Dit kan dus over Sinterklaas cadeaus gaan, cadeaus voor 14 jarige meiden of tips voor het perfecte afscheidscadeau.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

WINACTIE

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een verrassingspakket weg. Je kunt hier zelf iets uit kiezen; voor jezelf of voor de kinderen; altijd fijn toch?!

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Laat in een reactie op facebook weten voor wie jij een verrassingspakket zou willen winnen! Mag ook voor je zelf 🙂
  • Zorg dat je onze facebook ook volgt/ liked!

HOP NU NAAR

Hop nu lekker verder naar stoerleesvoer.nl van Ellen en Selena! Op deze website lees je reviews over boeken; fijn om te zien. De boeken zijn ook verdeeld in rubrieken, zoals Young Adult. Stoerleesvoer.nl is voor iedereen die van boeken houdt! Hop dus snel verder naar Stoerleesvoer.nl en bekijk daar welke leuke prijs ze weggeven!

P.S. Amanda, bedankt voor het organiseren van deze bloghop!

Cadeau meisje 17 jaar

Cadeau meisje 17 jaar; de beste inspiratie!

cadeau jongen 14 jaar

Cadeau jongen 14 jaar; dit zijn de must haves!