in

Coolblue voor jouw cadeaus!

coolblue

Coolblue is niet alleen een van de meest bekende namen in de Nederlandse e-commerce wereld, het is ook een merk dat een speciaal plekje heeft in de harten van veel consumenten. Maar wat maakt Coolblue nu zo speciaal? En waarom zou je hier je cadeaus moeten kopen? Hieronder duiken we in de wereld van Coolblue, van haar geschiedenis tot de bijzondere feitjes die je misschien nog niet wist.

De geschiedenis

Coolblue begon haar reis in 1999 als een klein online studieproject van drie studenten van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Wat begon met de verkoop van mp3-spelers is uitgegroeid tot een gigantisch e-commerce imperium met meer dan 325 gespecialiseerde webshops en 10 fysieke winkels in Nederland en België.

Coolblue voor jouw cadeaus

  • Of je nu zoekt naar de nieuwste tech-gadgets, huishoudelijke apparaten, Coolblue heeft het allemaal. Voor elke gelegenheid en voor iedereen in je leven, biedt Coolblue een passend cadeau.
  • En dat betekend dat je bij Coolblue terecht kan voor grotere cadeaus én nog grotere cadeaus 🙂 Je kunt er misschien niet zo snel aan denken om een Aircooler of Keukenmixers cadeau te geven, maar waarom niet? Dit zijn toch echt prima cadeaus voor iemand die op zichzelf gaat of gaat samenwonen?
  • Als het cadeau boven jouw budget is, logisch! Lees dan eens onze tips over samen een cadeau geven.

Leuke Feitjes over Coolblue

  • Elke productpagina is gevuld met uitgebreide specificaties, klantreviews en vaak ook video’s. Ook erg fijn, ze vertellen de minder goede punten van een product. Zodat je echt een goede keuze kunt maken! Dit zorgt ervoor dat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.
  • Heb je je ooit afgevraagd waar de naam ‘Coolblue ‘ vandaan komt? De oprichters wilden twee woorden die positiviteit uitstraalden. ‘Cool’ staat voor cool en ‘blue’ (blauw) is volgens veel culturen een kleur van vertrouwen.
  • Coolblue’s pakketten zijn niet alleen herkenbaar vanwege hun blauwe kleur, maar ook vanwege de humoristische teksten die erop staan.
  • Om de klanttevredenheid te waarborgen, heeft Coolblue haar eigen bezorgservice voor grote producten, zoals witgoed. Deze service garandeert niet alleen de levering op tijd, maar ook extra diensten zoals installatie. Op deze bussen staan trouwens ook grappige teksten!
  • In sommige regio’s hebben ze zelfs bakfiets bezorgers! Ideaal en milieuvriendelijk!

Dit maakt Coolblue bijzonder

Het is de combinatie van klantgerichtheid, een enorm en divers assortiment, en een vleugje humor die Coolblue echt onderscheidt van andere retailers. Ze zijn niet alleen gericht op verkopen, maar ook op het creëren van een positieve klantervaring bij elke stap.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstgeschenk of gewoon een attent gebaar, Coolblue is de perfecte plek om te shoppen. Met hun geschiedenis van klanttevredenheid en hun uitgebreide assortiment, ben je verzekerd van een succesvolle aankoop!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

iphone 15 cadeau

Zo geef je een iPhone cadeau!

100% LEUK cadeaus; perfecte kado's om iemand te verrassen!

Ontdek de 100% LEUK cadeaus