in

Ontdek de 100% LEUK cadeaus

100% LEUK cadeaus; perfecte kado's om iemand te verrassen!

Het vinden van het perfecte cadeau kan soms een uitdaging zijn. Je wilt immers iets speciaals geven dat de ontvanger doet glimlachen en zich gewaardeerd laat voelen. Gelukkig is er een webshop met unieke en verrassende geschenken:de 100% Leuk cadeaus. In dit artikel laten we je kennismaken met deze geweldige webshop en vertellen we je waarom je hier jouw cadeaus zou moeten kopen.

De populairste 100% LEUK cadeaus

Een persoonlijk cadeau voor elk moment

Met de persoonlijke cadeaus van 100% Leuk kun je voor elk moment de perfecte attentie vinden. Hier geloven we dat een cadeau niet zomaar een cadeau is, maar dat het draait om de boodschap die erachter schuilt. Onze producten zijn niet alleen leuk, maar ook origineel en persoonlijk. We besteden veel aandacht aan het ontwerp en de kwaliteit van onze producten, met oog voor detail en creativiteit met een knipoog. Het belangrijkste voor ons is niet alleen het product zelf, maar de boodschap die we willen overbrengen. Laat jouw liefde, waardering, of bemoediging spreken door een cadeau van 100% LEUK.

Klein begonnen

Emmy, de eigenaresse van 100% Leuk, begon ooit zonder plan of budget, maar met een passie voor het creëren van originele items. Van een kleine garage groeide ze naar een schuurtje en uiteindelijk naar een echte winkel. Tijdens haar ondernemersreis ontwikkelde Emmy een visie voor haar bedrijf. Ze transformeerde haar winkel “LEUK SPUL” tot het merk “100% LEUK” om de boodschap van aandacht voor elkaar verder te verspreiden. Het doel was om 100% LEUK bekend te maken en dat doel is bereikt. Tegenwoordig is 100% LEUK geen bescheiden winkel meer, maar een gerespecteerd merk met producten die verkrijgbaar zijn bij ongeveer 500 verkooppunten en een bloeiende webshop.

Samenwerken met LEUKerds

Een van de meest hartverwarmende aspecten van 100% Leuk is hun samenwerking met een speciaal team genaamd “LEUKerds.” Deze teamleden hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, maar hun passie en toewijding zijn ongeëvenaard. Ze zorgen ervoor dat alle producten perfect worden verpakt en gereed worden gemaakt voor verkoop.

Dankzij de mensen van Sterk@Werk, die de begeleiding verzorgen, kunnen de LEUKerds hun talenten benutten en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Deze samenwerking toont aan dat mensen met beperkingen nog veel te bieden hebben en de kans verdienen om zich verder te ontwikkelen.

100% LEUK is trots om een van de leerplekken van Sterk@Werk te zijn. Samen met de LEUKerds zorgen ze ervoor dat producten worden ingepakt, zeepjes worden geknoopt, snoepflessen worden gevuld, blikjes en pakketten worden samengesteld, en voetenbadjes worden gemaakt. Het is een samenwerking die zowel het team van 100% LEUK als de LEUKerds elke dag vreugde en voldoening schenkt.

100procentleuk.nl - Algemene banners

Een kijkje in het assortiment

Nu we weten wat 100% Leuk bijzonder maakt, laten we eens kijken naar enkele van de geweldige cadeaus die ze aanbieden:

  1. Persoonlijke 100% LEUK Cadeaus: 100% Leuk biedt een scala aan gepersonaliseerde geschenken, variërend van gegraveerde sieraden tot op maat gemaakte fotocadeaus. Hiermee kun je een persoonlijke touch toevoegen aan je cadeau.
  2. Grappige Gadgets: Voor degenen die van humor houden, heeft 100% Leuk een reeks grappige en verrassende gadgets, zoals quirky keukenhulpmiddelen en ludieke kantooraccessoires.
  3. Duurzame Opties: Milieubewuste shoppers zullen blij zijn te weten dat 100% Leuk milieuvriendelijke producten aanbiedt, zoals herbruikbare tassen en gerecyclede decoraties.
  4. Seizoensgebonden Geschenken: Of het nu Kerstmis, Valentijnsdag of Moederdag is, 100% Leuk heeft altijd speciale seizoensgebonden geschenken die perfect bij de gelegenheid passen.
  5. Inspirerende Boeken: Voor degenen die graag lezen, heeft 100% Leuk een selectie inspirerende boeken en dagboeken die de geest verrijken.

Leuke Feitjes over 100% Leuk

  • 100% Leuk begon als een kleine winkel in Nederland en is nu een internationale webshop met klanten over de hele wereld.
  • Het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe, trendy producten om aan de steeds veranderende behoeften van klanten te voldoen.
  • 100% Leuk is betrokken bij liefdadigheidswerk en ondersteunt diverse goede doelen, waardoor ze niet alleen unieke cadeaus, maar ook positieve verandering brengen.

Bij 100% LEUK gaat het niet alleen om het geven van cadeaus; het draait allemaal om aandacht voor elkaar. Het geven van een compliment, een opbeurend woord, of een uiting van waardering is wat 100% LEUK zo bijzonder maakt. Want oprechte aandacht en waardering op belangrijke en onverwachte momenten maken indruk op iedereen.

 

Written by mslaros

coolblue

Coolblue voor jouw cadeaus!

arts and crafts 1867323 1280

Handige tips voor het vinden van het juiste inpakpapier