in

Invulboekjes voor iedereen

leuk om te doen

planner 4884740 640

Invulboekjes, je hebt ze tegenwoordig in allemaal soorten en maten. Daarom is het fijn dat er nu een website is die ze allemaal bij elkaar heeft. De naam zegt het eigenlijk allemaal al; Invulboekjes.nl.Als je een kijkje neemt bij invulboekjes.nl, dan kijk je al snel je ogen uit. Van ‘vroeger’ ken ik eigenlijk alleen het invulboek van baby’s eerste jaar en de gewone vriendenboekjes. Maar er is zoveel meer! De meeste bijzondere halen wij er graag even voor je uit, want dit nu echt een leuk cadeau voor haar!

Bucketlist boek

Maak het leven nóg leuker met een bucketlist boek. Alle dingen die je altijd al wilde doen, of waarvan je nog niet wist dat je ze wilde doen. Er zijn versies voor koppels, vrienden, ouders, grootouders. En zelfs voor collega’s!

Dieet boek

Wil je graag afvallen en vind je het fijn om hierbij een extra steuntje in de rug te hebben? Dan is een eetdagboek echt iets voor jou! In zo’n dieet boek houd je namelijk bij hoe het gaat en welke voortgang je boekt. Dat werkt enorm motiverend en het geeft je inzicht in jouw eet-, drink- en beweeggewoonten. Je vind het bij Invulboekjes.nl.

Toiletgastenboek

Het is weer eens wat anders; een boekje waar mensen hun ‘boodschap achter kunnen laten’. Op de wc haha, de woordgrap zou voor ons al genoeg zijn om het cadeau te geven!

Maaltijdplanner

Een maaltijdplanner, inderdaad.  Met deze planner wordt boodschappen doen wordt een stuk eenvoudiger en efficiënter. Alleen daarom al zou je een maaltijdplanner willen gebruiken. Maar er zijn meer voordelen, zo bent je ook voordeliger uit.

Elke dag een vraag dagboek

Het “Elke dag een vraag” dagboek is echt een leuk concept! Het is eigenlijk heel simpel: het boek stelt je 365 vragen, een voor elke dag. Op elke pagina staan vijf vakken met elk zes regels om de vraag in te beantwoorden, één vak voor één jaar. Je kunt dus ook nog zien hoe je zelf in die vijf jaar verandert en wat je allemaal meemaakt en denkt. Een ideaal dagboek voor mensen die geen lange verhalen willen schrijven en een geweldig boek om cadeau te geven of krijgen.

Kinderwens dagboek

Wil jij of iemand in jouw naaste omgeving graag kinderen? Soms is kinderen krijgen een lange en moeilijke weg en blijkt het absoluut niet vanzelfsprekend. Een dagboek voor jullie kinderwens kan in deze periode helpen, en om de bijzondere reis van het zwanger worden en het krijgen van een kindje vast te leggen. Want deze bijzondere tijd verdient natuurlijk een bijzonder mooi aandenken! Leg het eenvoudig vast in een mooi dagboek.

Trouwdagboek

Met het bruiloftsboek zorg je ervoor dat alle gemaakte foto’s en alle bijzondere herinneringen en kaartjes, en cadeautjes niet verloren gaan, maar gebundeld worden. Zo kun je alle mooie momenten op een gave manier vastleggen en bewaren voor later. Zo kun je over een paar jaar nog steeds op een mooie manier terugkijken op een van de mooiste dagen uit je leven en kun je impressies delen met anderen die er toen misschien niet bij waren.

 

beterschap wensen

Beterschap wensen

kraamcadeaus nijntje

7x de leukste nijntje kraamcadeaus