in

Het verlanglijstje van Natasja

verlanglijst

Deze keer hebben wij het over het verlanglijstje van Natasja!

Vertel eens iets over jezelf

Hallo allemaal, ik ben Natasja, 42 jaar, moeder van 2 prachtige dochters en werk als verpleegkundige vast in de nacht. Overdag slapen is erg lastig icm de jongste, dus ben ik vaak echt toe aan ontspanning op mijn vrije dagen. Leuke dingen doen met mijn kinderen vind ik belangrijk, maar ik kan ook helemaal tot rust komen van tuinieren, fietsen en schilderen. Cadeau idee is goed aan te passen naar mijn persoonlijkheid en wat mij ontspanning, rust en een lach geeft.
Mijn leven staat voor 1 ding: het zorgen voor anderen, zorgen dat ze liefde, geborgenheid en veiligheid ervaren. Zorgen voor een lach op het gezicht bij iedereen. Maar het belangrijkste, ik wil in mijn leven een stempel achter laten, making a difference.. zodat men mij herinnert als een vrouw/moeder met een lach.

Tip; bekijk hier het verlanglijstje van Maureen!

Welke drie cadeaus staan er op jouw verlanglijstje?

Het eerste cadeau; bakken op poten voor mijn moestuin plantjes. Momenteel hebben we een tuin waar onze hondjes en buurtpoezen vaak wel eens een plasje doen blijkbaar. Zal het zo fijn vinden om fruit, groenten, kruiden te zien bloeien en dan ook daadwerkelijk te kunnen eten er na haha.
Tuinieren is voor mij ontspannend, dus erg belangrijk.

Het tweede cadeau; Wasparfum , jaaaaaaa heerlijk.. er is niets fijner dan een heerlijk geurende was. Sinds ik het ben gaan gebruiken, wil ik niet meer zonder. Maar het is best prijzig (vind ik…)

Het derde cadeau; Lastig, ondanks dat velen altijd een fles Malibu voor me kopen en ik dat echt top vind , kies ik toch als 3e optie toch voor een Bongo bon. Even ontspanning na mn drukke nachten en slaapgebrek. Een Bongo bon kan je kopen in vele prijsklassen ( keuze uit een ruim aanbod uitjes van een dag tot een vakantie van een week ). Het zou toch geweldig zijn om even er op uit te kunnen?

 

Welke van deze cadeaus staat het hoogste op jouw verlanglijstje?

Weer heel lastig, maar ik denk dat ik zou gaan voor de moestuin bakken. Hier heb ik langer plezier van. Het is zo geweldig om een zaadje te zien groeien naar een plant met uiteindelijk vruchten/groenten of om heerlijke wortelen uit de grond te halen.. zomaar ineens .. wauww tuinieren doe ik graag alleen , maar ook samen met mijn dochtertje van 3 jaar. Daarom is dit een ideaal cadeau..
Bloembakken op poten hoeven niet duur te zijn, volgens mij zijn ze overal te krijgen. Soms heeft men handige familie leden die dag zelf kunnen maken als cadeau.

Heb je ook een wens die niet op jouw verlanglijstje staat, omdat je het waarschijnlijk toch nooit zou krijgen?

Mijn eigen zorgboerderij, dat is werkelijk mijn grootste wens en droom .. maar ja, dat kan niet op mijn verlanglijstje. Ik droom er echt van om een groot boerderij te hebben met veel dieren, groot stuk land waar men groenten en fruit kan telen. Dit dan combineren met dagbesteding voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, dementerende ouderen etc .. heerlijk met hen samen zorgen voor de dieren, planten en zo veel meer. Logeerplek voor weekendopvang 2 weekenden per maand.. zucht, zie het helemaal al voor me. Palliatieve zorg voor 1 persoon die dan bij ons verblijft en diegene dan de mooiste dagen geven die men maar kan voorstellen.

Welke vakantie zou jij op jouw verlanglijstje willen zetten?

Vliegen !! Zou zo graag eens naar een land willen gaan zoals Polynesië. Eerste en laatste keer dat ik gevlogen had, was ik 1,5 jaar oud. Dus het zou zo spannend zijn om eens te kunnen vliegen naar een ander land. En dan heerlijk een All-In vakantie zonder zorgen. Even weg van al het huishoudelijke werk en even niets moeten, maar alleen mogen genieten.

Voor welke feestdag krijg jij het liefste cadeaus?

Ik geef liever dan krijgen, maar we zijn in ons gezin echt helemaal dol op Kerst. Zo magisch mooi al die pakjes onder de kerstboom . De sfeer rond de kerstdagen is altijd warm, gezellig en liefdevol. Altijd spannend om te zien, wie wat krijgt. De cadeaus vind ik op deze feestdag eigenlijk niet t belangrijkste, maar wel de dagen zelf.

Wat is het leukste geschenk dat je ooit hebt gekregen of kun je je nog heel goed herinneren?

Ooit? Als kind kreeg ik van mijn ouders een setje HB/H potloden in zo’n blikje..
Tekenen was (en is nog steeds) echt mijn passie, dus die potloden waren erg speciaal voor me. Ik heb ze nog steeds 🙂 Deze potloden hebben de mooiste creaties gemaakt haha.

Moet je nagaan dat ik destijds 1 cadeau kreeg voor Sinterklaas en niet zo veel als hedendaags.

Bedankt Natasja; jouw goodiebag komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Tip; bekijk hier het verlanglijstje van Joyce.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Welkom bij onze nieuwe rubriek; het verlanglijstje van! Wij willen onze lezers graag inspireren met leuke geschenken en kunnen jullie input hier goed bij gebruiken!

Wil je ook jouw verlanglijstje met ons delen? Vul dit formulier in; als wij jouw verlanglijstje plaatsen dan krijg je een leuke attentie van ons!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

girl unwrapping birthday gift

Koop jij een cadeau als je niet naar een verjaardag kunt?

cadeaus inpakken

Mijn super makkelijke oplossing voor… cadeaus inpakken!