in

Valentijnscadeaus per post

valentijnscadeaus per post

Als je jouw partner in de watten wilt leggen, verras jouw geliefde met een kleinigheidje in de brievenbus op Valentijnsdag. Het is niet alleen origineel, maar ook een prachtige surprise voor na die lange werkdag!

Spreken met chocolade

“Zeg het met chocolade.” Een uitdrukking die boekdelen spreekt, want iedereen wordt blij van chocola! Met deze instelling in ons achterhoofd raden wij een héérlijk chocoladehart als Valentijnskado aan, dat volledig te personaliseren is met een eigen foto en tekst. De topping is altijd van melkchocolade, maar daarna kies jij welke chocoladesoort jullie favoriet is. Dat wordt samen smullen!

Eeuwige liefde

De roos is het symbool van de liefde  en dé manier om duidelijk maken dat jullie liefde voor eeuwig zal blijven bestaan, is met een roos dat de test der tijd zal doorstaan! Door een roos te laten behouden in goud, platina en hars zal de roos nooit verwelken. De details blijven behouden door een proces van vier weken, een prachtig Valentijnscadeau!

Warm hart toedragen

Draag jouw geliefde altijd een warm hart toe met de Hot Pack Heart! Dit cadeau is dan niet zo romantisch, maar wel dé oplossing voor koude handen. Met dit geschenk zullen die nooit meer koud zijn, want als je op de knop drukt wordt het hartje warm. Zo ben jij altijd bij jouw geliefde!

Ballon ‘I love You’

Als je jouw Valentijn verrast met een heliumballon, bijvoorbeeld deze hartjes heliumballon, dan kun je met recht zeggen ‘Love is in the air’! Deze heliumballon wordt namelijk is een mooi, grote cadeaudoos afgeleverd en vliegt er zo uit als jouw Valentijn de doos open doet. Wedden dat hij/ zij dat niet verwacht; dat zorgt zeker voor een grote glimlach. Verras je iemand liever met een andere ballon, er is heel veel keus. Je kunt ook een ballon met een eigen foto laten maken; zo kun je heerlijk creatief zijn.

Bloemen & Chocolade

Zoals we al zeiden horen bloemen bij Valentijn; als je het helemaal goed wilt doen geef je natuurlijk rode rozen. En chocolade! Bij Greetz kun je voor een schitterende bos rozen kies, overigens in verschillende prijsklassen. Je maakt het helemaal af met een chocolade hart, bijvoorbeeld van Milka of Australian. Dubbel genieten! En niet vergeten; jouw chocolade en bloemen kunnen op  14 februari bij jouw Valentijn afgeleverd worden!

Kijk hier voor romantisch dineren of een gepersonaliseerd Valentijnscadeau..

Mooie Valentijnskaart

Hoe gek je het ook wilt maken; bij Valentijnsdag hoort een kaartje. Vroeger kon je uit een stuk of twintig Valentijnskaarten kiezen in de winkel, maar die tijden zijn natuurlijk allang voorbij. Je maakt jouw kaart nu helemaal persoonlijk; precies zoals je wilt. Personaliseer jouw Valentijnskaart met een foto van jezelf of jou en jouw Valentijn. Gebruik je liever geen foto, maar wil je hem wel personaliseren? Kies dan voor een magic kaart, waarbij je de naam op een hele bijzondere manier in de kaart verwerkt. Standaard kaarten zijn er natuurlijk ook; voor ieder wat wils!

Fles Champagne

Proosten op de liefde, dat doe je met bubbels! Voor welke champagne je ook kiest; jouw fles personaliseer je heel eenvoudig voor jouw lief. Bijvoorbeeld met jullie favoriete foto of een foto van jezelf. Is de fles champagne voor jouw geheime liefde, dan hoef je er geen foto op te doen, maar dan kun je ook alleen voor een lieve of cryptische tekst kiezen. Bijvoorbeeld hoe zij kan weten wie jij bent. Ben je niet zo van de champage, dan heeft Greetz gelukkig nog veel meer keus. Je laat de fles in ieder geval op 14 februari bij jouw Valentijn afleveren; succes gegarandeerd!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

klein cadeautje kind

Kleine cadeautjes voor kinderen

cadeautje

Wie geef jij een cadeautje?