in

Advent winactie; Dag 7

win een verjaardagspakket

Dag 7 alweer; en ook vandaag weer een leuk verrassingspakket!

Vandaag maak je kans op een verjaardagspakket!

Verjaardagscadeau

Je staat er misschien nu even niet bij stil; maar ook in de drukke december maand zijn er mensen die gewoon jarig zijn! Die misschien zelfs hun verjaardag met Sinterklaas of Kerst vieren! Of die binnenkort een mooi kroonjaar hebben, 40, 50 of zelfs al 60 kaarsjes mogen uitblazen.

Doe mee met onze winactie

Vandaag maak je dus weer kans door met de actie mee te doen zoals hieronder. Succes!!

Zie hier een overzicht van alle winacties, winnaars + de voorwaarden.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

wijn

De 7 meest gangbare zakelijke kerstcadeaus

chocofontein

Advent winactie; Dag 8