in

Advent winactie; Dag 8

chocofontein

Dag 8 alweer; en ook vandaag weer een leuk verrassingspakket!

Vandaag maak je kans op een chocoladefontein!

Win een Princess Chocoladefontein XL

Ben je klaar om je gasten te verrassen met een spectaculair dessert dat zowel smakelijk als oogstrelend is? Maak dan kans op de Princess Chocoladefontein XL , de ultieme toevoeging aan elk feest of samenkomst. Met deze prachtige chocoladefontein til je elk dessertmoment naar een hoger niveau. Geweldig voor kerst of de jaarwisseling!! Maar in het nieuwe jaar natuurlijk ook leuk met een een kinderfeestje, een babyshower of een gezellige avond met vrienden en familie.

Doe mee met onze winactie

Vandaag maak je dus weer kans door met de actie mee te doen zoals hieronder. Succes!!

Zie hier een overzicht van alle winacties, winnaars + de voorwaarden.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

win een verjaardagspakket

Advent winactie; Dag 7

Win een puzzel en spellenpakket!

Advent winactie; Dag 9