in

Advent winactie; Dag 6

Win een kerst pakket!

Zo, Sinterklaas zit erop en je kunt je nu echt klaar maken voor de kers! En dat ga ik gelijk doen; door een heel fijn kerstpakket weg te geven!

Vandaag maak je kans op een kerst verrassingspakket!

Kerstcadeau

Als als ik het over een kerstpakket heb, dan kan ik het misschien beter een kerstcadeau noemen. Het is namelijk een pakket met cadeautjes, speciaal voor kerst! Ik kan nog niet veel verklappen; maar je kunt er gerust op zijn dat er iets van een van mijn favoriete merken in zit; 100% Leuk ! Daarom is de vraag van vandaag; wat hoop jij dat er inzit van 100% Leuk?

Doe mee met onze winactie

Vandaag maak je dus weer kans door met de actie mee te doen zoals hieronder. Succes!!

Zie hier een overzicht van alle winacties, winnaars + de voorwaarden.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Win een verrassingspakket voor mannen

Advent winactie; Dag 5

wijn

De 7 meest gangbare zakelijke kerstcadeaus