in

Cadeau Confession; mensen bedanken mij nooit!

Waarom bedankt niemand mij
Lees elke week mee met de rubriek Cadeau Confession! Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Dian, die het zat is dat mensen haar nooit bedanken!

Altijd iemand verrassen

“Weet je, eigenlijk ben ik echt een heel attent persoon! Als het zoontje van een vriendin van mij is geslaagd voor zijn A-diploma, dan stuur ik een kaartje om hem te feliciteren. Of als er een buurvrouw zwanger is, dan koop ik een klein cadeautje met een kaartje. Als een vriend een nieuwe baan heeft, dan stuur ik ook een kaartje. Gewoon omdat ik dat leuk vind. Het is toch ook leuk om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt? Natuurlijk kan dat met een WhatsApp-berichtje of sms’je, maar het is toch veel persoonlijker om dat met een kaartje te doen!”

Waarom bedankt niemand?

“Zoals gezegd, ik vind het heerlijk om mensen te verrassen! Maar wat ik steeds meer merkte, is dat mensen het niet echt leken te waarderen. Of ze waardeerden het misschien wel, maar bedanken deed nooit iemand! Zelf vind ik het een kleine moeite; iemand bedanken. Dus als je van iemand een kaartje krijgt, gewoon een belletje geven of een berichtje sturen als bedankje. En als je daar niet aan toe komt, bedank dan gewoon iemand als je hem of haar de volgende keer ziet!”

Zo irritant

“Echt, ik vind het zo irritant dat niemand meer bedankt, dat het heel mijn plezier heeft vergald! Ik denk niet meer aan hoe leuk ik het vind om iemand een kaartje te sturen, ik irriteer mij eraan dat mensen mij niet bedanken! Als ik vraag: ‘Heb je mijn kaartje of cadeautje ontvangen?’, dan reageren mensen meestal wel enthousiast en positief. Maar hallo, waarom bedank je mij gewoon niet nadat je mijn presentje hebt ontvangen?!”

Ook jouw Cadeau Confession vertellen? Mail dan jouw verhaal tussen de 600 en 1000 woorden naar info@123cadeauidee.nl o.v.v. Cadeau Confession.

Written by Cadeauconfession

2147842211

Weg met die Whatsapp uitnodiging!

Leuke educatieve spellen voor onderweg

Op vakantie? Dit zijn leuke educatieve spellen voor onderweg!