in

Cadeau Confession: ik wist al wat mijn verrassing was!

verrassing cadeau

Lees iedereen week mee met de rubriek Cadeau Confession! Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Tara, die allang wist welke verrassing zij van haar vriendje zou krijgen!

Verjaardagskado

“Het begon een paar weken voor mijn verjaardag. Mijn vriendje ging naar huis en ik wilde hem nog uitzwaaien voor het raam. Ik stond dus te wachten, maar het duurde best lang. Ik liep naar de voordeur om te kijken waarom het zo lang duurde. Toen hoor ik hem met mijn broer praten. Ze hadden het over kado’s en verrassingen… en voor ik het wist stond ik een beetje af te luisteren. Gewoon, uit nieuwsgierigheid, ik was helemaal niet van plan om echt af te luisteren.”

Weg verrassing

“Ineens zei mijn broer: ‘Leuk joh, een weekendje Venetië voor haar verjaardag, gaat ze echt helemaal te gek vinden!’ Ik schrok er eigenlijk zelf van en liep snel terug naar mijn kamer! Helemaal happy, want yes, hij gaat mij verrassen met een weekendje Venetië! De lieverd, hij wist dat ik daar graag heen wil. Na een paar minuten kon ik hem alsnog uitzwaaien en eigenlijk gelijk belde ik mijn beste vriendin op om te vertellen wat ik zou krijgen! Ze reageerde ook erg enthousiast en zei vervolgens heel droog: ‘Nou, hij zal wel balen dat het geen verrassing meer voor je is!’ Daar was ik wel even stil van. Want inderdaad: hij wilde mij verrassen en nu wist ik het al. We hadden het wel even over mijn verjaardag gehad en hij zei dat hij mij mee uit eten zou nemen, bij de Italiaan.”

Mondje dicht

“Daarna baalde ik er dus eigenlijk juist van dat ik al wist wat ik kado zou krijgen en besloot het niet tegen hem te zeggen. In de dagen voor mijn verjaardag heeft hij veel hints gegeven over mijn verjaardag, maar ik heb bij allemaal gedaan alsof ik niet wist wat we gingen doen. Verder heb ik het ook tegen niemand verteld dat ik het wist. En toen hij het mij uiteindelijk vertelde, heb ik heel verrast en enthousiast gereageerd! Nee, ik denk niet dat ik hem ooit vertel dat ik al wist dat we een weekendje naar Venetië gingen, dan zou ik hem teleurstellen. En het weekendje weg was trouwens geweldig!”

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau fouten

Cadeau fouten die jij dit jaar niet gaat maken!

Afscheidscadeau voor de klas

Afscheidscadeau voor de klas