in

Cadeau Confession: ‘Ik dacht dat het een tuinkabouter was!’

tuinkabouter

Lees deze week ook mee met de rubriek Cadeau Confession! Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Tamara, die wel erg lullig reageerde op een heel lief kado’tje!

Onze trouwdag

“Een paar jaar geleden heb ik toch een blunder gemaakt! Het was de trouwdag van mij en mijn man en meestal doen we daar niet zoveel aan. Ja, wel gezellig uit eten, maar niet echt met een kado voor de trouwdag ofzo. Die avond zouden wij ook samen uit eten gaan, de oppas was al geregeld. Ik zat gezellig met mijn ouders (die zouden oppassen) aan een wijntje toen mijn man binnen kwam, met een heel groot pakket. Hij keek heel trots,  het was inderdaad al heel wat dat hij een kado voor mij had gekocht.”

Tip; Kijk hier voor wijn kado’s.

Toch geen tuinkabouter?

“Hij straalde van oor tot oor, hij was duidelijk in zijn nopjes met zijn kado! ‘Het is voor in de tuin’, zei hij en aan het inpakpapier zag ik dat het bij een tuincentrum vandaan kwam. Ook zei hij dat ons dochtertje van drie het kado ook erg leuk zou vinden. En opeens floepte ik eruit: ‘Oh nee, je hebt toch geen tuinkabouter gekocht?!’ Dat had ik natuurlijk niet moeten zeggen, hij keek direct heel teleurgesteld!”

“En nee, het was een heel mooi tuinbeeld van een moeder en een dochter. Wat een lief en attent kado dus, wat erg dat ik dacht dat hij een tuinkabouter had gekocht! Om het nog erger te maken; ik had voor hem niet eens een kado gekocht. Later konden we er gelukkig wel om lachen, maar ik schaamde mij echt kapot!”

Tip; lees hier “Hij gaf mij goedkope troep cadeau

Ook jouw Cadeau Confession vertellen? Mail dan jouw verhaal tussen de 800 en 1000 woorden naar info@123cadeauidee.nl o.v.v. Cadeau Confession. Als jouw verhaal geplaatst wordt, dan krijg je van ons een leuke verrassing!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau jongen 14 jaar

Cadeau jongen 14 jaar; dit zijn de must haves!

Goedkope troep

Cadeau Confession; hij gaf mij goedkope troep cadeau!