in

Verras jezelf met een sportief cadeau!

sportief cadeau

De feestdagen zijn weer achter de rug en ik heb door die extra kilo’s toch een beetje een schuldgevoel gekregen. De weegschaal liegt helaas niet! Maar ik kon die overheerlijke pom van mijn moeder of die smakelijke pindasoep van mijn tante toch niet laten staan? Het is daarom tijd om weer flink aan de slag te gaan. En met de handige sportproducten van Coolblue.nl zijn we zo weer in shape!

Activity Trackers

Is je doel meer te bewegen? Dan is de Activity Tracker dé perfecte gadget. Dit horloge houdt onder andere bij hoeveel je beweegt en hoeveel calorieën je verbrandt. Koppel de slimme tracker aan je smartphone en zie of je je doelstelling hebt behaald.

Thermokleding

Ben jij een buitensporter? Dan is warm, isolerende en ademende sportkleding vooral in de winter uiterst belangrijk. Bij Coolblue heb je een brede keus uit thermokleding voor hem, haar en zelfs de kleintjes. Kies uit topmerken met de beste kwaliteit.

Fietscomputer

Is fietsen jouw ding? Dan is een fietscomputer de ideale manier om op de hoogte te blijven van je activiteiten. Of je nu je hartslag wilt meten, een navigatie nodig hebt of het aantal afgelegde kilometers en gemiddelde snelheid wilt weten. Je nieuwe ‘beste vriend’ op die bike vertelt het je allemaal.

Hometrainer

Voor de sporter die niet graag binnen blijft is een hometrainer de ideale uitkomst. Het fijne van een hometrainer is dat je je conditie op pijl houdt en heerlijk thuis kan sporten op de tijdstippen dat het jou uit komt. Kies een hometrainer die bij jou past.

Wandel GPS

De wandel GPS is voor de stevige wandelaar. Maar ook voor de fietser is het ideaal. Vraag je locatie op en weet daardoor altijd waar je bent en waar je heen gaat. Verdwalen zit er niet meer in!

Tip; voor meer kado’s, zoals kado voor haar, kijk je natuurlijk hier.

Voorspoedig het nieuwe jaar in

De leukste cadeaus om het jaar in te luiden

Aftellen naar verjaardag

Aftellen naar mijn verjaardag