in

Secret Santa; zo vier je dit!

secret santa

Lootjes trekken bij Sinterklaas kennen wij allemaal; Secret Santa is de Amerikaanse variant voor kerst. Dit is een goed alternatief als je niet iedereen een kerstcadeau wilt geven. Maak voor jouw groepje ‘Secret Santa’s’ duidelijke afspraken,

Budget

Spreek eerst een budget af. Het zal wel een Nederlands iets zijn, maar niets is vervelender als een groep mensen allemaal een cadeau van een heel verschillende prijs krijgt!

Serieus

Niets zo vervelend als een grappig cadeau voor iemand kopen, terwijl jij een weldoordacht mooi cadeautje krijgt. Je legt dus maar best onmiddellijk vast of jullie gaan voor grappige geschenkjes of een mooi persoonlijk en attent kado.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

124368928 3436560226430265 8689578165840286770 o

Sinterklaasbloghop

gepersonaliseerd kinderboek

Gepersonaliseerd kinderboek