in

Berichtje van de ceremoniemeester

Als je ceremoniemeester bent, dan is het handig om een brief of een mailtje te sturen naar alle gasten met wat informatie. Dit kan alleen naar de daggasten zijn, of naar alle gasten. Vroeger werd er vaak een brief met de uitnodiging meegestuurd, maar tegenwoordig kun je ook prima via Facebook, e-mail of via Whats app uitnodigen. Let er wel op dat niet iedereen op deze manier bereikbaar is, dus een brief is nog wel de meest handige manier!

Voorbeeldbrief

Beste genodigde,

‘datum’ is het dan eindelijk zover: ‘naam bruid en bruidegom’ geven elkaar het jawoord. Het is de bedoeling dat de genodigden zich rond ‘tijd’ verzamelen bij ‘locatie’, waar de huwelijksvoltrekking voor de wet zal plaats vinden.

Zoals de uitnodiging aangeeft, zal de kerkelijke inzegening plaatsvinden in ‘locatie’. Hierna wordt u verwacht bij ‘locatie’.

Heeft u leuke anekdotes? Wilt u het bruidspaar toezingen? Of een wijze les meegeven? Het kan allemaal; toneelstukjes, liedjes, ect.

Voor een goede indeling van de avond is het echter van belang dat u zo spoedig mogelijk contact met ons (de ceremoniemeesters) opneemt. U kunt aangeven wat u wilt doen en hoe lang het ongeveer gaat duren.

Wilt u sowieso contact met mij opnemen in verband met de bijgevoegde cadeaulijst? U kunt mij dan vragen of het cadeau ‘nog vrij is’ om te geven.

Verder het verzoek van het bruidspaar om het aantal bloemen beperkt te houden. Bloemen worden uiteraard gewaardeerd, maar het bruidspaar vertrekt de maandag na het huwelijksfeest al op huwelijksreis.

Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
U kunt mij bereiken via
naam
adres
tel
e-mail

Samen kunnen we er een onvergetelijke avond voor het bruidspaar van maken!

Met vriendelijke groet,

De ceremoniemeester (namen)

tuincadeaus

Tuincadeaus

moederdag cadeau

Gratis Moederdag cadeaus