in

5 tips voor het eerste cadeautje voor je vriendje

doe er je voordeel mee!

eerste cadeautje voor je vriendje

Het eerste cadeautje voor je vriendje, wat moet je toch geven? Het is bijna lente, love is in the air! Als je net samen bent, dan beleef je alles voor de eerste keer. De eerste maand samen, de zes maanden-mijlpaal, je eerste verjaardag met elkaar. Allemaal bijzondere momenten waarbij natuurlijk een mooi cadeau hoort. Let op: sommige kado’s kun je beter niet geven. Hier zijn vijf tips voor het uitzoeken van het passende eerste kadootje voor je vriendje.

(lees veder onder de cadeautips)

Cadeautip 1: maak het niet te gek

Stel: je bent net twee maanden samen en hij is jarig. Natuurlijk verras je hem dan met een cadeau, of eigenlijk cadeautje. Ons advies luidt: maak het niet te gek. Als je nu al met een cadeau voor hem aankomt van 75 euro, wat zal hij dan verwachten als jullie één jaar samen zijn? Het is tenslotte het eerste cadeautje voor je vriendje en als het een beetje meezit mag je hem nog heel veel cadeaus geven!

Cadeautip 2: houd rekening met zijn budget

Houd bij het uitzoeken van een cadeau ook rekening met zijn budget. Misschien klinkt het raar, maar zo verplicht je hem onbewust om later een kado in dezelfde prijsklasse te kopen. Stel: je geeft hem een geschenk rond de 100 euro dan zal hij de druk voelen om jou ook zo’n groot (lees: duur) cadeau te geven. In plaats van hem te verrassen met iets leuks, maak je het dus alleen maar ongemakkelijk voor hem!

Cadeautip 3: kies iets uit dat HIJ leuk vindt!

Oké, natuurlijk lijkt het jou heel leuk om een keertje met hem naar de sauna te gaan, maar weet je écht zeker dat hij dat ook graag wil? Want als je het niet écht 100 procent zeker weet, vraag het dan gewoon zelf voor jouw verjaardag! Als jij hem verrast, kies dan iets waarvan je denkt dat hij het leuk vindt. Ook al vind je het zelf minder leuk. Dus ga paintballen, karten of een ander uitje wat hij leuk vind! Idee nodig voor cadeautje voor hem?

Cadeautip 4: bij twijfel, vraag advies

Ken je hem eigenlijk nog niet zo goed, informeer dan gewoon eens bij andere mensen. Zijn beste vriend, een goede vriendin of zijn zus. Ze hoeven je misschien geen tips te geven, maar als jij aan een nieuw horloge denkt, dan weten zij vast of hij dat leuk zal vinden. Of dat hij twee maanden geleden zelf een nieuw horloge heeft gekocht.

Cadeautip 5: geef NOOIT geld

Het allerbelangrijkste bij het geven van een cadeau, is natuurlijk dat het uit je hart komt en dat jij er moeite voor hebt gedaan. Het allerergste cadeau wat je dus ook kunt geven, is geld! Of toch nog net iets erger; gewoon geld overmaken en zeggen ‘koop er maar iets leuks van!’. Geef dan gewoon geen cadeau.
En een tegoedbon? Dat zou dan wel weer kunnen; als je er dan maar zelf een specifiek cadeau al bij ingedachte hebt. Bijvoorbeeld een tegoedbon voor een fotoshoot met jullie samen of een tegoedbon voor race op Zandvoort. Dus niet een cadeaubon van bol.com 🙂

Ben je benieuwd welke kado’s aansluiten bij deze tips? Kijk dan eens bij onze cadeaus voor mannen.

Cadeaus voor je vriendje

  • 100 Films Kras Poster is een soort bucketlist voor films die je moet kijken. Samen, met zn tweeën en daarom leuk om te geven!
  • Je hoeft natuurlijk niet gelijk een heel fotoalbum cadeau te geven, maar jullie foto in een fotolijstje is altijd een leuk cadeau!
  • Wil je jouw verrassing romantisch, maar een beetje een luchtig houden? Verras hem met pizza en deze pizza snijder! >> Bekijk hem hier

 

moederdag cadeau ideeeen

Leukste cadeau tips van juli

Liedjes voor de bruiloft

Liedjes voor de bruiloft