in

Romantisch dineren met Valentijnsdag

Romantisch dineren

Je geliefde op Valentijnsdag mee uit eten nemen klinkt natuurlijk best cliché, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Wij hebben een paar super valentijnscadeaus waar je jouw Valentijn zeker mee zal verrassen.

Samen genieten van de lounge, het diner en de cinema: alles privé!

Hoe romantisch kan het zijn? Een hele avond genieten van jullie eigen faciliteiten in deze heerlijke privélounge. Met z’n tweeën romantisch genieten van een diner met een fles genotsdrank en lekker onderuit een film kijken in jullie cinemaroom. 100% quality time voor elkaar, geen prikkels van vreemde mensen om je heen. Een all-in-concept. Een hele avond romantisch genieten, alleen met elkaar!
>  Bekijk hier de mogelijkheden

Ps Kijk hier voor nog meer tips voor jouw Valentijnscadeau.

Ga op reis met de Dinner Train

Dat is nog eens origineel; dineren in de trein! En dan niet zomaar natuurlijk, maar heel origineel! De lampjes branden al achter de ramen, de tafels zijn gedekt en onze gastvrouwen en gastheren staan u al op te wachten. De trein komt langzaam tot stilstand en de deuren zwaaien open, u wordt van harte welkom geheten aan boord van de trein!

> Bekijk hier de mogelijkheden

Geniet van een high tea boordevol lekkers!

Wie neem jij mee aan boord van het legendarische vlaggenschip voor een heerlijke high tea? Het ss Rotterdam, het voormalige schip van de Holland Amerika Lijn, ademt historie. Op het schip geniet je samen van veel gezelligheid, een welkomstdrankje, heerlijke thee, lekkere zoete en hartige hapjes en kijk je ogen uit!

>> Bekijk hier de mogelijkheden

Geniet van een diner boordevol lekkers!

Wie neem jij mee aan boord van het legendarische vlaggenschip voor een heerlijk diner? Het indrukwekkende ss Rotterdam, het voormalige schip van de Holland Amerika Lijn, ademt historie. Geniet samen van veel gezelligheid en een culinair driegangendiner op het schip en kijk je ogen uit!

>> Bekijk hier de mogelijkheden

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Cadeau 30ste verjaardag

romantisch overnachten

Weekendje weg met je geliefde!