in

Romantisch dineren met Valentijnsdag

Romantisch dineren

Je geliefde op Valentijnsdag mee uit eten nemen klinkt natuurlijk best cliché, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Wij hebben een paar super valentijnscadeaus waar je jouw Valentijn zeker mee zal verrassen.

Samen genieten van de lounge, het diner en de cinema: alles privé!

Hoe romantisch kan het zijn? Een hele avond genieten van jullie eigen faciliteiten in deze heerlijke privélounge. Met z’n tweeën romantisch genieten van een diner met een fles genotsdrank en lekker onderuit een film kijken in jullie cinemaroom. 100% quality time voor elkaar, geen prikkels van vreemde mensen om je heen. Een all-in-concept. Een hele avond romantisch genieten, alleen met elkaar!
>  Bekijk hier de mogelijkheden

Ps Kijk hier voor nog meer tips voor jouw Valentijnscadeau.

Ga op reis met de Dinner Train

Dat is nog eens origineel; dineren in de trein! En dan niet zomaar natuurlijk, maar heel origineel! De lampjes branden al achter de ramen, de tafels zijn gedekt en onze gastvrouwen en gastheren staan u al op te wachten. De trein komt langzaam tot stilstand en de deuren zwaaien open, u wordt van harte welkom geheten aan boord van de trein!

> Bekijk hier de mogelijkheden

Geniet van een high tea boordevol lekkers!

Wie neem jij mee aan boord van het legendarische vlaggenschip voor een heerlijke high tea? Het ss Rotterdam, het voormalige schip van de Holland Amerika Lijn, ademt historie. Op het schip geniet je samen van veel gezelligheid, een welkomstdrankje, heerlijke thee, lekkere zoete en hartige hapjes en kijk je ogen uit!

>> Bekijk hier de mogelijkheden

Geniet van een diner boordevol lekkers!

Wie neem jij mee aan boord van het legendarische vlaggenschip voor een heerlijk diner? Het indrukwekkende ss Rotterdam, het voormalige schip van de Holland Amerika Lijn, ademt historie. Geniet samen van veel gezelligheid en een culinair driegangendiner op het schip en kijk je ogen uit!

>> Bekijk hier de mogelijkheden

Cadeau 30ste verjaardag

romantisch overnachten

Weekendje weg met je geliefde!