in

Van top tot teen

kraamcadeau hema

Is jouw vriendinnetje in verwachting of heeft jouw zoon net net een baby? Dan koop je bij HEMA alle babyspullen die je nodig hebt. Van meegroei rompers tot baby care: bij HEMA worden alle producten met liefde gemaakt. En dat maakt dat het een extra leuk kraamcadeau is!

Voor de kleintjes

Als het gaat om het kopen van kleding voor een pasgeboren baby, hebben ouders vaak veel vragen. Welke maat moeten ze kopen? Wat zijn de beste merken? Wat moeten ze de eerste maanden kopen? Dit geldt natuurlijk ook als je het als cadeautje geeft. Zorg ervoor dat je het niet te klein geeft, die kleding hebben de ouders zelf al vaak gekocht.

HEMA is er vanaf het begin bij, met veel keuze in babykleding. Leuke trendy of tijdloze items die perfect zijn voor de eerste garderobe van je kleintje. Leuke trendy- of juist tijdloze items gemaakt van fijne stoffen. Lekker zacht voor de babyhuid.

Meegroei romper

Het belangrijkste is dat de producten langer meegaan, zodat je er langer plezier van hebt. Een écht iconisch HEMA product is dan ook de meegroeiromper.

De meegroeiromper heeft een lange historie bij HEMA. Eerst als ‘gewone’ witte overslagromper, maar door de enorme vraag vanuit de klant naar meerdere kleuren, maten en stofjes, heeft HEMA de romper voortdurend aangepast en verbeterd. Nu is het onze beste romper ooit geworden, omdat hij meegroeit dankzij een dubbele rij drukknopen aan de onderkant.

Een stralend huidje

Goed voor de babyhuid en goed voor het milieu. HEMA Babyverzorging bevat katoenzaadolie en kamille-extract. Dit is een super milde formule met een zachte geur. Gemaakt in verpakkingen gemaakt van ten minste 90% natuurlijke ingrediënten en gerecyclede materialen. Alle producten van Clean Baby Beauty zijn vegan, clean en plasticvrij.

Elke dag een glimlach

HEMA heeft de benodigdheden voor uw kind. Van slabbetjes tot knuffeldieren. Dingen die je echt nodig hebt én dingen die je gewoon wil! Waarom je voor HEMA kiest? Zo zijn de hydrofiele handdoeken van HEMA ademend, absorberend en perfect voor het tere babyhuidje. Ook is het slabbetje gemaakt van twee lagen katoen, waardoor het goed vocht opneemt. Een knuffel is de beste vriend van je opgroeiende kind. Vaak hebben kinderen die ene knuffel in de eerste maanden, waardoor ze echt onafscheidelijk zijn. Daarom heeft HEMA schattige knuffels van de hoogste kwaliteit: gemaakt om je kind jarenlang te vergezellen.

Lees ook

Written by mslaros

Your Surprise

moppenboek zoete zusjes

Lezen met de Zoete Zusjes