in

Meiden cadeaus 16 jaar: de populairste cadeaus van 2022!

Meiden cadeaus 16 jaar

Op zoek naar meiden cadeaus 16 jaar? Vooral in Amerika wordt er een groot feest gemaakt van iedere Sweet 16. Dit gebeurt ook steeds vaker in Nederland gebeurd. Welk meisje droomt er niet van; aankomen in limo op haar grootte feest, met veel gasten én cadeautjes. Maar ook zonder groot Sweet 16 feest kun je de 16 jarige meid natuurlijk gewoon verrassen; met leuke meiden cadeaus 16 jaar!

Sweet 16 cadeau

De 16e verjaardag wordt in Amerika groots gevierd als Sweet Sixteen! Je kent de beelden vast wel, met megagrote feesten en peperdure cadeaus die de meiden dan krijgen. Waarom de 16e verjaardag zo belangrijk is? In Amerika mag je bijvoorbeeld vanaf je zestiende jaar autorijden, waardoor 16 jaar worden heel belangrijk is voor de tieners daar. In Nederland verandert er ook veel wanneer je 16 jaar wordt. De megafeesten zullen in Nederland waarschijnlijk niet echt gewoon worden, maar hoe leuk is het om de jarige extra in de spotlight te zetten met haar 16e verjaardag!

Persoonlijke geschenken voor haar

Een 16e verjaardag is speciaal en daarom hoort er ook een speciaal, persoonlijk cadeau bij.

 • Een fotoboekje met heel veel foto’s, van 0 tot 16 jaar zal maar zeggen. Om nog eens terug te kijken, genieten!
 • In plaats van een fotoboekje kun je ook een foto collage maken; leuk om in de slaapkamer op te hangen.
 • Ook leuk; een ’terugblik’ op de afgelopen 16 jaar! Je kunt een blik laten bedrukken met een leuke foto. In het blik kun je allemaal foto’s doen en eventueel nog andere kleine herinneringen. Heerlijk om herinneringen op te halen.
 • Is de 16 jarige een echte puber; een echte puzzel zal maar zeggen? Je kunt een puzzel laten maken met een eigen foto. Bij dit geschenk moet de jarige wel een beetje humor hebben!
 • Ook heel erg leuk; een mega reep van Milka. En als we zeggen mega, dan bedoelen we echt MEGA! En hij is ook nog eens gepersonaliseerd; dus eigenlijk altijd een geslaagd geschenk.

Leuke gadgets voor tieners

Er zijn veel leuke gadgets voor meiden van 16 jaar. Met een van deze gadgets maak je haar zeker blij;

 • Een bluetooth speaker, altijd handig als je muziek wilt luiseren met wat vrienden. Bekijk hier de top 10 bluetooth speakers.
 • Telefoonhoesjes; daar kun je er nooit genoeg van hebben. Voor de jeugd is dit net zoiets al nieuwe sokken! Bekijk ze hier.
 • De smartwatch is een erg populaire gadget. Hiermee kan je de zelfde functies als op je telefoon beheren en dat vindt ze vast erg leuk!

Mooie momenten als cadeau

Cadeaus zijn onwijs leuk; maar soms zijn mooie momenten, herinneren, het beste cadeau wat je iemand kunt geven. En dit geldt natuurlijk helemaal voor een 16e verjaardag! Wat dacht je van een high tea, samen met je moeder en je zus? Of met vriendinnen, ook superleuk!
Als ze niet zo’n zoetekauw is of als je liever iets met het hele gezin doet, dan is een lunch of etentje ook erg leuk. Verras haar met een cadeaubon die later ingewisseld kan worden.

1100409 854x1067 1

Verkrijgbaar bij

wonderbox.nl
1100382 854x1067 1

Verkrijgbaar bij

wonderbox.nl

Lekkere verrassingen

Meiden zijn gek op chocolade en misschien houdt ze ook wel van ander lekker snoep. Een chocolade verrassing is daarom altijd leuk. Tony’s Chocolonely valt altijd in de smaak en is zeker een erg leuk cadeau voor de echte zoetekauwers. Perfect voor haar verjaardag. Geef het haar zelf cadeau of verras haar per post als je er niet bij kunt zijn.

 

Mooie sieraden voor meiden

Sieraden blijven een klassiek cadeau, omdat je er heel lang mee doet.

 • Verras haar met een ketting, om te laten weten hoeveel je om haar geeft. Als je op zoek bent naar een cadeau voor jouw beste vriendin of jouw zus is kan je bijvoorbeeld een vriendschapsketting geven. Doe er een leuke kaart bij om het af te maken.
 • Een mooie bedelarmband is ook een mooi geschenk. Doe er alvast een bedeltje aan wat aan jullie doet denken en zo zou je ieder jaar een bedeltje kunnen geven.
 • Is jouw dochter altijd de tijd kwijt? Een horloge klinkt heel ouderwets, maar kan nog zo mooi zijn. Een kado wat je altijd bij je draagt en daarom een perfect meiden cadeaus 16 jaar.

Gewoon een kleinigheidje

Ben je op zoek naar gewoon een kleinigheidje voor de jarige? Misschien wel om te geven bij een cadeaubon of wat geld? Dat zijn tenslotte perfecte meiden cadeaus 16 jaar.

Sweet 16 cadeau per post

Als je zelf niet bij de verjaardag aanwezig kunt zijn, dan kun je ook een sweet 16 cadeau per post sturen. Zo laat je toch weten dat je aan haar denkt en eigenlijk zijn verrassingen per post gewoon heel erg leuk! Zo leuk zelfs, dat je ook best een sweet 16 cadeau per post kunt versturen als je wel naar de verjaardag kunt gaan!

Nog meer cadeaus voor meisjes van 16 jaar

 • Een draadloze oplader; altijd handig! Trouwens niet alleen voor meisjes van 16 jaar, maar dat terzijde haha.
 • Leuke tas
 • Draadloze hoofdtelefoon
 • Sieradenbox met spiegel
 • Powerbank
 • Iets van Adidas
 • een leuke tas

Versiering voor verjaardag 16 jaar

Natuurlijk is het ook heel erg leuk als de versiering van deze verjaardag ook heel erg persoonlijke is.

 • Een eenvoudige woordslinger maak je zelf met deze kit; ideaal!

Tips om een Sweet Sixteen te vieren

 • Vier het met een groot feest, in een zaaltje of buiten.
 • Zorg natuurlijk voor gasten, lekkere hapjes en gezellige muziek.

De populairste meiden cadeaus 16 jaar

Geschenkensets Speaker cadeau geven makeup
BEKIJK ALLE
GESCHENK SETS >>
BEKIJK ALLE
SPEAKERS  >>
BEKIJK ALLE 
MAKEUP CADEAUS>>

 

Alle meiden cadeaus 16 jaar op een rij

puzzel met foto

Verkrijgbaar bij

1100409 854x1067 1

Verkrijgbaar bij

1100382 854x1067 1

Verkrijgbaar bij

Heb je nog meer cadeautips nodig? Bijvoorbeeld voor een cadeau jongen 15 jaar. Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

 

Verkrijgbaar bij

amazon.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com
amazon.nl
Cadeau voor hem

Cadeau voor hem

cadeau zwanger

Cadeautjes voor zwangere vrouwen!