in

Lezen met de Zoete Zusjes

moppenboek zoete zusjes

Ken jij de Zoete Zusjes al? Saar en Janna zijn de Zoete Zusjes en plaatsen iedere woensdag een superleuk filmpje op hun YouTube kanaal. Gekke challenges, mooie DIY’s, sketches en nog veel meer! Er zijn inmiddels meer dan 300.000 exemplaren van de Zoete Zusjes boeken verkocht. Het nieuwste boek in de familie is het moppenboek. De boeken zijn een geweldig verjaardagscadeau meisje 6 jaar.

Het Zoete Zusjes moppenboek

Het Zoete Zusjes moppenboek staat vol moppen, grappige tekeningen en gekke raadsels. Voor elke dag er is een goeie grap. Kijk uit, de slappe lach ligt op de loer! Hanneke de Zoete schrijft met veel plezier de succesvolle boeken over haar twee dochters.

De Zoete Zusjes zoeken een schat

De zoete zusjes Saar en Janna willen een schat vinden. Een échte. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt… “De Zoete Zusjes zoeken een schat” is het eerste leesboek van de lieve zusjes; met veel humor voor avontuurlijke kinderen. Het boek zelf is een schat: geïllustreerd door Iris Boter, met pailletten op de omslag, om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om alleen te lezen vanaf 7 jaar.

Bekijk hier de leukste cadeaus voor je zus!

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle commotie vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te bezorgen, weet hij nu wat ze op pakjesavond cadeau wil krijgen?

De Zoete Zusjes gaan op vakantie

Ga met de Zoete Zusjes mee op reis naar een prachtig eiland. Spreken ze daar wel Nederlands? Dat maakt niet uit, als er maar genoeg te doen is! Je kunt er strandjutten, ijsjes eten, fietstochten maken, mee met de vissersboot, wadlopen en zelfs zeehonden zien. Samen met papa, mama en broer Bram beklimmen Saar en Janna een oude vuurtoren, wandelen ze over een blotevoetenpad en bezoeken ze het Juttersmuseum. En wat vindt Saar in zee? Is dat soms flessenpost? Het wordt een vakantie om nooit te vergeten! De Zoete Zusjes gaan op vakantie is een leuk boek voor jonge meiden. Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om alleen te lezen vanaf 7 jaar

Ook verschenen: Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes, De Zoete Zusjes VriendenboekHet grote vakantie doeboek van de Zoete Zusjes en Het grote kook-en bakboek van de Zoete Zusjes.

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

kraamcadeau hema

Van top tot teen

winnaars

Doe mee met onze prijsvragen