in

50ste verjaardag vieren; dat doe je zo!

Een 50ste verjaardag, eindelijk Sarah of Abraham, dat is toch wel bijzonder! Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen extra aandacht aan deze verjaardag besteden. Wij hebben wat leuke tips voor je om Sara of Abraham extra in het zonnetje te zetten!

Wat wil je precies?

Ideeën voor een 50ste verjaardag hebben wij genoeg, maar bedenk eerst hoe je de verjaardag wil gaan vieren. Wil je echt een feestje organiseren als kado voor de jarige Abraham of Sarah of wil je alleen een super origineel kado geven? En wil je het alleen regelen of samen met wat familie of vrienden. Alles kan, maar je moet er wel de tijd voor nemen zodat je alles rustig uit kan zoeken.

Feestje of niet?

Vind de aanstaande Abraham / Sahah het leuk om een feestje te krijgen of doe je ze er geen plezier mee? Of hebben ze zelf al iets in de plannng? Pijl, voordat je echt iets organiseert,  het ook even bij de jarige zelf. Je hoeft het niet direct te vragen, maar met wat subtiele vragen kom je al een heel eind. Het zou toch zonde zijn als jij echt je best hebt gedaan en het feestvarken alleen maar in een hoekje wil zitten of zelfs van het feest verdwijnt. Sommige mensen vinden een feestje wel leuk, maar houden niet van verrassingen. Kies in dat geval gewoon voor een feestje, waarbij je de jarige wel een beetje informeert. Weet je zeker dat je de jarige een plezier doet met een verrassingsfeest? Lees hier meer tips voor het plannen van een surprise party.

Sarah of Abraham pop

Bij de verjaardag van Sarah hoort een pop, groot spandoek of aanplakbiljetten om iedereen te laten weten wie er zijn er haar vijftigste verjaardag viert. Waar jij de jarige mee wilt verrassen ligt helemaal aan jezelf, hoe creatief je bent en hoeveel geld je er aan uit wilt besteden.

Spandoek met een leuke tekst

In plaats van voor een Sarah of Abraham pop, kun je ook kiezen voor een spandoek met een leuke Abraham of Sarah tekst.

Cadeautips voor een 50ste verjaardag

Bij een verjaardag horen kado’s! Voor een 50ste verjaardag mag je best wel eens extra uitpakken met een gek of origineel kado. Fotocadeaus doen het altijd goed, net zoals gepersonaliseerde cadeaus en geschenken uit het geboortejaar.

Heb jij nog tips voor het vieren van de verjaardag van Sarah of Abraham? Laat hem hieronder achter!

Tip; kijk hier voor sarah cadeau 50 jaar vrouw

Persoonlijke cadeaus voor de jarige

  • Weet je dat je op kunt zoeken welk lied er op nummer 1 in de top 40 stond, op een bepaalde datum? Dus bijvoorbeeld op de datum dat de jarige geboren is! Je zoekt het makkelijk op via top40.nl

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Leuke cadeau ideeën voor een 18e verjaardag!

Verjaardagscadeau opa