in

Cadeaus van je ex

cadeau

Cadeaus van je ex. We hebben ze waarschijnlijk allemaal wel eens gehad. Logisch, op dat moment was het jouw grote liefde. Een leuke knuffelbeer voor Valentijn, een nieuwe lens voor je camera of wellicht een fotoalbum waar al jullie herinneringen instaan. Maar op de dag van vandaag is het toch écht je ex, want inmiddels ben jij sta-pelverliefd op je nieuw crush. Maar wat doe je met die leuke gifts die je destijds gehad hebt?

Jouw herinneringen!

Ex of geen ex, het blijven jouw en zijn herinneringen. Koester deze dan ook, het is immers een deel van je leven dat niet uitgewist kan worden. Ondanks dat je slechte of misschien goede keuzes hebt gemaakt; ook deze ervaring heeft jouw gemaakt tot wie je nu bent. Ach we begrijpen allemaal dat zodra je crush je ex is, dat alle foto’s van de muur getrokken worden, de fotolijstjes blanco zijn totdat je nieuwe hebt besteld en al zijn spullen in een oud plastic tasje netjes buiten staan. Weg ermee! En het is logisch dat je zo denkt.

Een gouden tip: haal alle foto’s van je muur, kastjes, plankjes maar gooi deze niet weg! Maak een doos waarop je bijvoorbeeld schrijft: herinneringen.

Doe in deze doos, al jouw herinneringen, dus ook die met je ex! Stop hier foto’s, liefdesbrieven en albums in. Mocht je jaren later nog eens in deze doos kijken is het goud waard om deze herinneringen terug te zien!

Cadeaus, wat doe je ermee?

De cadeaus die je van je ex hebt gehad, zijn wellicht bijzondere, dure of net-nieuwe cadeaus waarvan het erg zonde is om ze weg te gooien. Maar wat doe je er mee? Kun je hier iemand anders blij mee maken of is dat uit den boze?

Volgens het platform Cadeausvanmijnex is dit de normaalste zaak van de wereld. Waarom zou je mooie, nieuwe spullen weggooien? Zet ze op Cadeausvanmijnex! Natuurlijk kun je ze ook op Marktplaats zetten, deze mensen weten nooit dat deze cadeaus van je ex zijn geweest! Zo ben jij er vanaf en maak je er een vreemde blij mee!

Wat kan dan echt niet?

Die nieuwe liefde van je, is wel er-rug leuk. Zo leuk dat je hem of haar eens wilt verrassen met een bijzonder en buitengewoon lief cadeautje. Budget is er alleen niet echt, wat doe je dan? Laten we eerst beginnen met wat je absoluut niet moet doen: cadeaus van je ex doorgeven aan je nieuwe crush. Mocht je dit wel eens gedaan hebben; schaam je! Je kunt namelijk met een paar euro budget een fantastisch nieuw cadeau ontwerpen en deze geven aan je nieuwe liefje.

Hoe dan? Maak bijvoorbeeld zelf een kaart. Pak een velletje papier, een paar stiften, print een foto van jullie twee uit en zet iets creatiefs en vooral liefdevols in elkaar.

Wat ook erg leuk is, is zelf een boekje maken, waarin je allerlei leuke quotes zet, die te maken hebben met je crush. Om dit boekje af te maken kun je er ook zelf foto’s in plakken die je hebt uitgeprint. Mocht je hier geen zin/tijd voor hebben, dan kun je altijd nog een lief kleinigheidje bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sleutelhanger, een chocotelegram of een grappige gadget. Cadeaus doorgeven van je ex aan je nieuwe liefde is absoluut niet nodig! Wees creatief en verras je vriend/vriendin met een persoonlijk cadeautje!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

buitenspeelgoed

15x heerlijk buitenspeelgoed!

cadeau zoveel jaar samen

Zoveel jaar samen; de leukste cadeaus om te geven