in

Zoveel jaar samen; de leukste cadeaus om te geven

cadeau zoveel jaar samen

5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd of nog maar 1 jaar samen. Als je zoveel jaar samen bent, dan moet dat natuurlijk gevierd worden met een cadeau voor je vrouw of man. Een sieraad doet het altijd goed maar aparte kandelaars zijn weer eens wat anders en ook erg leuk.

Heart to get

Met dit hartje  zit je altijd goed, want je vrouw zal hem prachtig vinden. Het hartje en de ketting zijn beiden van zilver en het bezegelt echt jullie liefde.

Nachtje weg

Er even lekker samen tussen uit dat kan met deze bon. Je kunt kiezen uit één van de 50 hotels in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.  Jullie eerste huwelijksjaar of misschien wel jullie 12,5 samen zijn vieren jullie romantisch in een gezellig hotel.

Romantiek ten top

Bij een romantisch etentje hoort natuurlijk kaarslicht. Je vrouw zal deze kaarsenstandaards geweldig vinden, want er zitten ook nog wijze levenslessen aan vast; houd je poot stijf en blijf altijd met beide benen op de grond staan! Zorg dat je niet op je achterste poten gaat staan als iemand op hoge poten naar je toe komt, zo blijf je op de been! Ze vrolijken in ieder geval de tafel op en de wijze levenslessen zijn er voor als het wat minder gaat in je relatie. Maar nu even niet.

Wijntje erbij

Je man is een fervent wijnliefhebber dus dan is dit cadeau echt iets voor hem. Deze prachtige decanteerkaraf geeft een nog betere smaak aan de wijn. Deze karaf is geschikt voor jong wijnen. Zoveel jaar samen; daar drinken jullie samen een wijntje op!

Wat ruik je lekker

Van een parfum wordt een vrouw altijd blij en van dit parfum zeker. De fles is prachtig en de geur is bloemig en fris. Je bent niet meer bij je vrouw weg te staan, want ze ruikt verrukkelijk.

Dinner Train
dinnertrain.nl

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau ex

Cadeaus van je ex

De leukste cadeaus bij een borrel

De leukste cadeaus bij een borrel