in

Moederdagcadeau tips voor vaders

moederdag cadeau ideeeen

Papa’s opgelet; de tweede zondag in mei is het weer Moederdag! En inderdaad, jouw vrouw is niet de moeder van jou, maar van je kinderen. Maar natuurlijk help jij jouw kinderen met het uitzoeken van een mooi moederdag cadeau. Wij helpen je graag en geven je de leukste cadeau tips.

Cadeau van baby’s

Als je met jonge kinderen samen een cadeau geeft, tot en met een jaar of drie, dan hebben ze de betekenis van Moederdag natuurlijk nog helemaal niet door. Je kunt ze er dan nog niet op uit sturen om een cadeau te kopen; dit zal je dan toch echt zelf moeten regelen 🙂

  • Kinderen die naar de kinderopvang of creche gaan, maken daar vaak een knutselwerkje. Dat hoef je dus niet meer te regelen; hooguit dat je het wel cadeau moet geven!
  • Zelf kun je natuurlijk ook een knutselwerkje maken met de kinderen. Bij de allerkleinste kun je bijvoorbeeld de handafdrukjes met verf op een canvas drukken. Naam en datum erbij; zo schattig!
  • Ben je wat minder handig met verf, maar wel goed met de computer? Maak een leuke foto van de kleine en druk deze foto af. Op canvas, een textielfoto of als gewone foto. Je kunt hem zelfs gewoon printen en in een lijstje doen.
  • De foto wordt natuurlijk nog leuker als de kleine een gepersonaliseerd rompertje aan heeft met bijvoorbeeld de tekst ‘de mama van Noa is de liefste’. Ook als de kinderen groter zijn kun je voor een shirt met eigen tekst zorgen en een grappige foto maken!

Cadeau van peuters en kleuters

Als kinderen wat ouder zijn, dan vinden ze Moederdag geweldig! Ze zullen nog niet alles begrijpen en zeker niet alles geheim houden, maar het enthousiasme zal er niet minder om zijn. Ook nu zullen ze op het kinderdagverblijf, de creche of op school iets voor mama maken. Maar natuurlijk vinden ze het ook geweldig om iets met papa te regelen!

  • Een ontbijt op bed mag natuurlijk niet ontbreken! Beslis samen met de kinderen wat mama die dag als ontbijt krijgt; dan zal ze echt verrast zijn.
  • Samen een taart bakken is natuurlijk ook heel erg leuk. Ga gerust voor een kwarktaart; die hoeft de oven niet in en eigenlijk kan er weinig verkeerd gaan. Heb je er toch geen vertrouwen in? Bestel dan gewoon een mooie taart.
  • Een sleutelhanger met een foto van de kinderen is altijd een leuk cadeau.
  • Ook leuk; een mooie foto van jullie gezin op een puzzel. Die puzzel kunnen jullie dan ook weer samen maken!

Cadeau van basisschoolkinderen

  • maak een eigen tegoedbon met klusjes
  • maak een rapport voor mama

Op zoek naar nog meer tips? Kijk hier voor cadeautips voor moeder!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

ervaring greetz

Onze ervaring met Greetz

Cadeautips voor pubers