in

Hoe vier je het jubileum van een werknemer?

jubileum van een werknemer

Het vieren van een jubileum op het werk wordt steeds uitzonderlijker. Steeds meer mensen kiezen er namelijk voor om vaker van baan te wisselen. Laat daarom het jubileum van een werknemer niet stilletjes voorbij gaan. Ga op zoek naar een leuk, persoonlijk én bijzonder cadeau. Met een jubileumcadeau spreek je je blijk van waardering uit en laat je blijken hoe blij je bent met de loyaliteit van de werknemer aan je bedrijf. Maar met welk cadeau vier jij een jubileum? Hieronder hebben wij een aantal leuke geschenken uitgelicht.

Cadeaubon

Je weet vast en zeker van je werknemer waar hij of zij van houdt. Denk bijvoorbeeld aan shoppen, uit eten, een bezoekje aan de sauna of een sportieve activiteit. Speel hierop in en koop een cadeaubon voor je werknemer. Je kan een cadeaubon aanbieden met een bedrag naar keuze dat de medewerker kan besteden aan een product of dienst naar keuze. Een cadeaubon is misschien niet het meest originele cadeau, maar je weet wel zeker dat de ontvanger iets koopt wat hij of zij leuk vindt.

Theater en concert

Als je medewerker fan is van een bepaalde band of artiest óf het leuk vindt om naar het theater te gaan, zijn een paar tickets hiervoor een speciaal cadeau. Dit is een leuke manier om de jubilaris te verrassen en het is een herinnering die voor altijd blijft.

Gepersonaliseerd cadeau

Als je echt wilt laten zien hoeveel je om je medewerker geeft, waarom geef je hem of haar dan geen gepersonaliseerd cadeau? Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerd bier- of wijnglas, foto op chocolade, fotopuzzel of een kookboek met naam. Ook bedrukte mokken  en koffiekopjes bedrukken met naam zijn unieke geschenken. Je kan de mokken en kopjes laten bedrukken met een persoonlijke boodschap om de betreffende medewerker te bedanken voor zijn of haar jarenlange inzet. Je kan ook een leuke foto van de medewerker op de mok of het kopje laten drukken om de herinnering aan deze mijlpaal te vieren.

Samen met collega’s vieren

Organiseer samen met alle collega’s een leuke avond uit. Denk bijvoorbeeld aan een etentje bij zijn of haar favoriete restaurant. Maar ook een avondje naar de film of een concert is een leuk idee. Samen met alle collega’s kan je het jubileum van de werknemer vieren. Koop een aantal kleine cadeaus om hem of haar ter plekke te verrassen.

Wat je ook kiest, een uniek cadeau is een geweldige manier om je waardering te laten blijken voor de inzet van je medewerker. Wij hopen dat deze ideeën je helpen om een mooi cadeau te vinden waarmee je deze speciale gelegenheid kunt vieren.

Written by redactie

Examencadeaus

Examencadeaus: vind het perfecte geschenk voor een geslaagde

bedankje fanta tastisch

Fanta-tastisch; Een DIY met een Flesje Fanta