in

Examencadeaus

Examencadeaus

Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe vaak je al examen hebt gedaan; het blijft spannend om examen te doen! Daarom is het extra leuk om iemand succes te wensen én om iemand te feliciteren als iemand geslaagd is.

Wat is een leuk examencadeau?

Wat kun je geven als iemand geslaagd is? Voor welke cadeau geslaagd middelbare school ga jij? Iets blijvends, een herinnering of ga je juist voor iets nuttigs.

 • Overweeg iets persoonlijks, zoals een gegraveerd sieraad, een gepersonaliseerde mok of een fotocollage met herinneringen aan hun schooltijd.
 • Als iemand is geslaagd voor zijn of haar eindexamen, denk dan ook eens aan praktische cadeaus die van pas kunnen komen na het afstuderen, zoals een nieuwe laptoptas of zelfs een nieuwe laptop.

Wat geef je iemand die geslaagd is voor studie?

 • .Geef een ervaring cadeau, zoals een dagje uit naar een pretpark, een wellness-sessie, een concertkaartje of een weekendje weg. Dit kan een leuke manier zijn om de prestatie te vieren en herinneringen te creëren.
 • Als iemand is geslaagd voor zijn of haar eindexamen, denk dan ook eens aan praktische cadeaus die van pas kunnen komen na het afstuderen, voor het nieuwe leven als werkende. Denk bijvoorbeeld aan een koffiemachine of een set kantoorbenodigdheden.

Wat geef je je dochter als ze slaagt?

Als ouder is het ook een speciaal moment als jouw dochter slaagt voor haar eindexamen. Vaak geef je als ouder ook een cadeau; een cadeau waar echt over nagedacht is en waar ze het later nog over zal hebben. Maar wat geef je als examencadeau dochter?

 • Geef een speciaal sieraad, zoals een armband, ketting of ring, om haar diploma te vieren. Je maakt het nog persoonlijker door het te laten graveren met haar naam, de datum van haar examen of afstuderen of een inspirerende boodschap.
 • Kies een boek dat past bij haar interesses, zoals een roman, zelfhulpboek, biografie of een boek over haar vakgebied. Het kan een bron van inspiratie en verdere groei zijn na het afstuderen. Schrijf in het boek een persoonlijk bericht over het behalen van haar diploma en hoe trots je op haar bent.
 • Een reis of ervaring: Overweeg het geven van een reiservaring of een speciale activiteit om haar prestatie te vieren. Dit kan een weekendje weg zijn, een avontuurlijke activiteit zoals parachutespringen of een ontspannende spa-dag.
 • Technologische gadgets: Als ze geïnteresseerd is in technologie, kun je overwegen om haar een gadget te geven, zoals een nieuwe smartphone, tablet, smartwatch of koptelefoon.

 

Wat geef je je zoon als hij slaagt?

Voor ouders is het ook een speciaal moment als hij is geslaagd voor zijn diploma!

succes examen cadeau

top examencadeaus

geslaagd cadeau man
examencadeau zoon
geslaagd cadeau vrouw
gepersonaliseerd cadeau geslaagd

 

Veel gestelde vragen over Examencadeaus

 • Wanneer koop je het cadeau?
  Natuurlijk moet je wachten op de uitslag, maar ergens weet je vaak wel of iemand geslaagd is of niet. Bedenk zelf of je het cadeau van te voren wilt kopen of dat je echt wacht tot de uitslag van het examen er is.
 • Wanneer geef je het cadeau?
cadeau 30 jaar getrouwd

Cadeau 30 jaar getrouwd; een bijzondere mijlpaal!

jubileum van een werknemer

Hoe vier je het jubileum van een werknemer?