in

25 jaar getrouwd cadeau

cadeau 25 jaar getrouwd

Een 25-jarig jubileum voor een huwelijk wordt natuurlijk niet overgeslagen maar groots gevierd, want dit is een hele prestatie. Je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen, dus 25 jaar getrouwd cadeaus om de volgende 25 jaar in te luiden.

25 jaar getrouwd cadeau

25 jaar getrouwd, dat is niet niets. Het zilveren jubileum wordt vaak groot gevierd met familie en/of vrienden. Terecht, want dat is ook echt een feestje waard. Vaak wordt het feest georganiseerd door het bruidspaar zelf, maar je kunt jouw ouders of familie natuurlijk ook verrassen als zij zelf niets gepland hebben. Bijvoorbeeld met een etentje of een leuk cadeau.

Voeten vegen

De voeten worden voortaan geveegd op deze jubileum deurmat . Iedereen mag weten dat er een 25-jarig huwelijksjubileum is. De mat is rood, heeft hartjes en de tekst “25 jaar een zilveren paar”.

Familieboek

Verras het bruidspaar met een familieboek of een huwelijkskrant.

Foto collage

Je ouders zijn 25 jaar getrouwd, dus is het een leuk idee om van jezelf, broers of zussen met aanhang een mooie foto te maken en collage. Het mozaïek bestaat weer uit allemaal kleine foto’s en daar kunnen jullie de fotoboeken van je ouders voor gebruiken. Wel eerst even de foto’s digitaliseren, maar daarna kun je aan de slag. Als dat geen mooie herinnering is.

Geen feest zonder taart

Bij een 25-jarig huwelijk hoort natuurlijk taart. Kies een lekkere taart waar je een foto op kan plaatsen! Wat dacht je van een slagroomtaart, chocoladetaart of ander gebakje? Stuk voor stuk de verrukkelijkste taarten die je helemaal zelf kunt personaliseren met een foto en design.

Daar proosten wij op

Omdat het bruidspaar alles al heeft maar wel dol is op een lekker drankje, is dit een leuk kado om te geven. Een magnumfles prosecco met een gepersonaliseerd etiket. Met dit kado denkt het bruidspaar weer even terug aan die geweldige dag.

Versiering

Het huis wordt versierd met ballonnen en slingers. Deze ballonnen zijn extra leuk, want ze zijn speciaal voor dit jubileum. Ze zijn zilverkleurig en per 25 stuks verpakt.

25 jaar getrouwd, de beste cadeaus
25 jaar getrouwd is niet niks. Maar wat geef je iemand die je al zo lang kent, en waar je al zo lang mee getrouwd bent? We hebben de beste tips voor de beste cadeaus voor een huwelijk wat al 25 jaar sterk is.

Maak het bijzonder

Niks maakt een cadeau specialer, dan een persoonlijk gebaar. 25 jaar getrouwd is niet zomaar een mijlpaal, deze moet je speciaal maken. Maak bijvoorbeeld een prachtig fotoalbum.

Ook bestaan er prachtige posters waarbij je de datum dat jullie elkaar hebben ontmoet kunt doorgeven. Dan krijg je een prachtige poster opgestuurd van hoe de sterren er die dag of avond uitzagen.

Maak meer herinneringen

Wat is er nu leuker om samen meer herinneringen te maken om je liefde te vieren? Geef je geliefde een overnachting of etentje. Wil je het helemaal afmaken? Neem samen een gezellige kook workshop, zodat je hier later ook nog wat aan hebt.

Functionaliteit voorop

Ken jij je partner? Wat heeft hij of zij nou echt nodig? Waar loopt je partner tegenaan in huis? En welk cadeau zou dit oplossen? Wees creatief, dat maakt het extra leuk. Via Amazon of bol.com heb je bijvoorbeeld veel keukenhulpjes die je keuken georganiseerd maken. Het klinkt niet bijzonder, maar onderschat niet hoe blij je iemand hiermee kunt maken.

25 jaar getrouwd? Het blijft lastig om regelmatig een leuk cadeau te bedenken. Als jij indruk wilt maken, kijk eens goed naar bovenstaande tips. Stop er een persoonlijk berichtje bij over de afgelopen 25 jaar, en je hebt een onvergetelijk cadeau. Op naar de 50 jaar

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Geld cadeau geven

Geld cadeau geven

Cadeautjes voor kinderfeestjes

Cadeautjes voor kinderfeestjes