in

Mooie cadeaus voor het 10 jarig jubileum van een bedrijf

Dit zijn leuke cadeaus voor 10 jarig jubileum van een bedrijf

Een 10 jarig jubileum van een bedrijf; dat betekent feest! En dit moet moet natuurlijk gevierd worden!

Cadeau 10 jarig jubileum van een bedrijf

Als cadeau kun je iets namens jezelf cadeau geven, iets namens het bedrijf en alle collega’s. Of iets namens een ander bedrijf. Er zijn zo veel leuke dingen om cadeau te geven als een bedrijf 10 jaar bestaat. Kijk eens bij YourSurprise of SmartPhoto; veel cadeaus die zij verkopen komen in aanmerking. Bijvoorbeeld een heerlijke fles champagne, een mooie fles whiskey of mooie manchetknopen voor de eigenaar. Als je iets voor het bedrijf wilt geven, dan is een grote vlag met alle namen van het personeel leuk. Allemaal natuurlijk gepersonaliseerd met het eigen logo van het bedrijf!

Cadeau van het personeel

Als het bedrijf waar jij werkt 10 jaar bestaat, dan is het natuurlijk leuk om met alle collega’s een cadeau te geven. Afzonderlijk kan natuurlijk ook, maar als je met zn allen een cadeau geeft dan heb je vaker een wat groter budget voor een groter cadeau.

Boek van alle collega’s

Er zijn ook genoeg cadeaus die je namens het personeel cadeau kunt geven, als het bedrijf waar je werkt 10 jaar bestaat. Maak met al je collega’s een mooi Vriendenboek, of collega boek eigenlijk. Helemaal leuk als je hier ook ex-collega’s voor uitgenodigd, zij horen tenslotte ook bij de geschiedenis.

Foto mozaïek

Bij veel bedrijven worden ook veel foto’s gemaakt en die kun je heel mooi verwerken in een foto-mozaïek. Je kunt hier zoveel kanten mee op. Kies als hoofdfoto het logo van het bedrijf en vul deze met allemaal foto’s van de producten die ze verkopen of met foto’s van alle collega’s. Natuurlijk kun je ook voor een andere foto kiezen, zoals een mooie foto van het pand.

Nog meer leuke ideeën voor

  • Maak met alle collega’s een ABC over het bedrijf. Je kunt het voordragen of laten inlijsten om later op te hangen.
  • Maak een tijdschrift of een krant over de afgelopen 10 jaar. Hier kun je zoveel creativiteit in kwijt!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Deze valentijnscadeau kun je niet inpakken (en dat hoeft ook niet)

Valentijnscadeaus die je niet kunt inpakken (en dat hoeft ook niet)

Help, wat als je op schrikkeldag jarig bent!

Help, wat als je jarig bent op schrikkeldag!