in

Zo vier je een leuk kinderfeestje!

kinderfeestje vieren

Met dank aan Ryan voor dit blog.

Een kinderfeestje; je hebt er vast wel een gegeven maar elke keer het zelfde kinderfeestje geven is ook niet zo leuk. Wij helpen er graag mee!

Thema Feestje

Kies een leuk thema zoals piraten, prinsessen, superhelden of een favoriete film. Versieringen, kostuums en activiteiten kunnen allemaal rond dit thema worden georganiseerd.

Knutselactiviteiten

Laat de kinderen creatief bezig zijn met knutselactiviteiten zoals schilderen, kleuren, het maken van armbandjes, sieraden of zelfs het versieren van cupcakes.

Schatzoeken

Organiseer een schattenjacht met aanwijzingen en verstop de schat op een spannende plek. Dit kan binnen of buiten, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Spelletjes met ballonnen

Denk aan ballonnenrace, ballonpompen, ballon volleybal, enz. Ballonnen voegen een speelse en feestelijke sfeer toe.

Piñata

Laat de kinderen om de beurt proberen de piñata stuk te slaan om zo snoep en verrassingen eruit te laten vallen.

Gezelschapsspellen

Speel klassieke gezelschapsspellen zoals Twister, Ganzenbord, Pictionary, of een aangepaste versie van Bingo met leuke prijsjes.

Cupcake- of koekje versiering

Laat de kinderen hun eigen cupcakes of koekjes versieren met glazuur, sprinkles en andere decoraties.

Filmavond

Toon een kindvriendelijke film in een “bioscoop” setting, compleet met popcorn en drankjes.

Dansfeest

Zet leuke muziek op en laat de kinderen hun dansmoves tonen. Je kunt zelfs enkele dansspelletjes organiseren.

Photobooth

Zet een fotobooth op met leuke rekwisieten en achtergronden waar de kinderen grappige foto’s kunnen maken.

Kook- of bak activiteiten

Organiseer een mini-kookworkshop waarbij de kinderen eenvoudige gerechten kunnen maken, zoals pizza’s, mini-burgers of fruitspiesjes.

Buitenactiviteiten

Als je een buitenruimte hebt, kun je activiteiten zoals een waterballonnengevecht, zaklopen, touwtrekken of een mini-Olympische spelen organiseren.

Je kan in ieder geval altijd thuis een feestje geven door een spel met zijn allen te spelen of gewoon lekker praten kan ook heel leuk zijn om de kinderen wat meer samen te brengen .

 

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

review popcorn machine

Aan de slag met de Gadgy Popcorn Machine

cadeaus voor gamers

Cadeaus voor gamers; dit zijn topcadeaus