in

5 redenen waarom jouw vriend cadeaus verdient

Natuurlijk ben jij altijd die geweldige vriendin, de allerliefste dochter en steun voor al je vrienden. Maar naast alle liefde en gezelligheid waarmee je iedereen om je heen verblijdt, verdienen de allerbelangrijkste mensen in je leven wel iets extra’s, toch? Speciaal voor jou: 5 redenen waarom jouw vriend het verdient om verwend te worden met cadeautjes!

Omdat je niet de makkelijkste bent

Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus; we zijn nu eenmaal verschillend. Jij begrijpt vast niet altijd alles wat je vriendje doet en zegt, maar geloof me, hij heeft daar op zijn beurt ook last van. Wij vrouwen kunnen erg wispelturig en ingewikkeld zijn, en die vriend van jou moet daar iedere dag mee dealen. Zeker een reden voor een klein cadeautje als je het mij vraagt!

Omdat hij de allerliefste is

Deze spreekt voor zich, denk ik! Geef hem een een extra dikke knuffel of maak zijn favoriete gerecht klaar, zoals ze zeggen: liefde gaat door de maag!

Tip; kijk hier voor verjaardagscadeau man.

Omdat… eigenbelang

Laten we eerlijk zijn, vrouwen zijn op sommige vlakken een stuk wijzer dan mannen. Wij weten vaak precies wat onze vriend nodig heeft of wat hem het beste staat. Cadeaus geven uit eigenbelang mag wat ons betreft best eens. Koop bijvoorbeeld een mooi paar schoenen of leuke tas voor hem, jij bent immers degene die met hem over straat moet!

Kijk ook eens bij de Pindakaaswinkel

Omdat hij er altijd voor je is

Jouw vriendje is er altijd voor jou en alleen al daarom verdient hij het om overladen te worden met cadeautjes. Als je ziek bent komt hij je verzorgen, eens in de maand koopt hij een reep chocolade voor je en hij geeft je altijd alle aandacht. Ben je al overtuigd?

Omdat hij jou ook cadeautjes geeft

Misschien vind je dit niet zo’n goede reden, maar dames, we leven in 2015. De tijd dat alleen jongens cadeautjes gaven en initiatief namen is voorbij. Helaas.

Kijk hier voor romantische verrassingen.

 

Waarom verdient jouw vriend het om verwend te worden met cadeautjes? Laat het ons weten! Ben je overtuigd door deze redenen en zoek je een leuk cadeau voor je vriend? Doe inspiratie op door deze eerder verschenen artikelen:

– cadeaus voor autoliefhebbers
– romantische cadeaus
– bijzondere overnachtingen

sieraden cadeau geven

Sieraden voor jouw lief

cadeaus

Geef jij een cadeau als…