in ,

Wijn kado’s

wijncadeau

Wijn kado’s

Op zoek naar een goed en lekker wijn/drank cadeau? Bij 123cadeaudidee.nl hebben we de allerlekkerste wijn en drank cadeaustips! Van de flessen drank in een mooie geschenkdoos tot wijn flessen met een label met je eigen foto er op; je vind het allemaal bij 123cadeaudidee.nl!

Het juiste kado

Het wil nog wel is lastig zijn om een cadeau voor iemand te bedenken, want wat geef je iemand die alles al heeft? Dat zou best wel eens een wijnkado kunnen zijn! Zo’n soort kado is uniek en de meeste mensen zullen dit een heel leuk idee vinden, en vooral wijnliefhebbers. Dit type kado komt in allerlei varianten, van een middag wijndrinken tot een gepersonaliseerd etiket.

Kado’s voor iedereen

In onze shop proberen we cadeaus voor iedereen te bedenken die vooral uniek zijn. Een uniek kado zal meteen een glimlach tevoorschijn toveren en zal verrassend zijn voor de ontvanger. We hebben nogal is de neiging constant dezelfde kado’s te kopen en daar een beetje tussen te rouleren, maar dit is iets waar we graag verandering in willen brengen. De wijnkado’s die we hier aanbieden zal je niet zo snel in een winkel tegenkomen. Neem bijvoorbeeld de favoriete fles wijn van iemand en doe daar een eigen, uniek etiket op! De fles zal waarschijnlijk nog lang bewaard worden. Een wijnkado is een leuke en unieke manier om iemand te laten weten dat je echt moeite voor het kado hebt gedaan

Iets unieks

Kijk nu snel wat er allemaal voor wijnkado’s te krijgen zijn en kies iets leuks en unieks uit voor het volgende feestje waar je heen gaat. Je zal een lach op ieders gezicht toveren en iemand kunnen verassen met een uniek wijnkado. Misschien is het handig als je nog een verjaardag of feestje aan ziet komen om alvast meerdere kado’s te bestellen en wat verzendkosten te besparen!

cadeautjes

Cadeautjes

kleine

Van Maiskolf naar Rammelaar