in

Advent winactie; Dag 2

lego is voor iedereen

Wat hebben wij gisteren een leuke reacties gekregen op onze eerste dag van de Advent winactie! Vandaag is het alweer de tweede dag en vandaag maak je kans op….

Vandaag maak je kans op een LEGO verrassingspakket! 

LEGO is voor iedereen

Zoals je misschien weet; wij hebben zelf een LEGO winkel gehad en wat was dat gaaf! Heerlijk om alle kinderen in de winkel te zien; kijkend naar alle LEGO. Alle LEGO die ze wilden hebben en ze lieten ook met heel veel liefde zien welke LEGO ze al in huis hadden. En gelukkig lieten ze ook zien welke LEGO ze gingen kopen 🙂
Je denkt misschien dat dit alleen met kinderen het geval was, maar nee! Ook volwassenen zijn gek op LEGO en ik heb echt zoveel leuke gesprekken gehad!

Wat zijn leuke LEGO cadeaus

Misschien vraag je je af; wat zijn dan leuke LEGO cadeaus.

  • De nieuwste set van jouw favoriete thema; altijd leuk!
  • LEGO accessoires, zodat je makkelijk kunt opbergen

Doe mee met onze winactie

Vandaag verloot ik LEGO verrassingspakket! Hopelijk met jouw favoriete thema, vandaar mijn vraag; wat is jouw favoriete LEGO thema? Vertel het mij tijdens de winactie van vandaag!

Zie hier een overzicht van alle winacties + de voorwaarden.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau voor jezelf

Advent winactie; Dag 1

win een elektrische deken

Advent winactie; Dag 3