in

Advent winactie; Dag 4

gelukspakket

Dag 4; wat vinden jullie ervan? De reacties zijn in ieder geval erg leuk en de eerste winnaar is zelf al bekend! Tijd voor een nieuw cadeau;

Vandaag maak je kans op een gelukspakket!

Geef wat geluk

Het is tijd voor iets magisch, iets dat sprankelt van geluk! Vandaag verloot ik een leuk Gelukspakket! Dit is natuurlijk geen gewoon pakket… het is een doosje vol geluk! Met onder andere geluksmuntjes, Klavertjes vier, symbolen van voorspoed en geluk. En alsof dat nog niet genoeg is, voeg ik er een spannend kraslot aan toe – wie weet welk fortuin op je wacht!

Ik geloof dat geluk gedeeld moet worden, dus dit is mijn manier om een beetje vreugde en misschien zelfs een wonder te verspreiden. Doe mee en wie weet wordt jij de gelukkige winnaar van dit unieke pakket!

Doe mee met onze winactie

Vandaag maak je dus weer kans door met de actie mee te doen zoals hieronder. Succes!!

Zie hier een overzicht van alle winacties, winnaars + de voorwaarden.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

win een elektrische deken

Advent winactie; Dag 3

Het leukste educatief speelgoed!